Mai bine lucrau la un sistem de reputatie (cum e pe okazii) pentru utilizatori..Saptamana asta era sa-mi iau o teapa de ceva bani frumosi![]()
Oricum... Miscarea asta era de asteptat... Pe viitor vor adauga taxe poate si pentru publicarea anunturilor in alte categori..
Cea mai logica explicatie pana acum, tinand cont ca ambele siteuri sunt administrate de Allegro Group (membru Naspers)
Eu cred ca totusi e binevenita taxa. Daca ne uitam totusi la pretul masinilor ce incep de la 1000euro, nu cred ca e o mare tragedie sa platesti un 5-10eur pt afisare. Eu as vrea sa puna tarife si pe imobiliare, astfel incat sa dispara incet-incet intermediarii parazitari aka agentiile imobiliare
Eu unul am folosit in trecut de 4-5 ori serviciul celor de la autovit, si daca nu ma insel, costa 3 euro + tva. De fiecare data am vandut masina in cateva zile, insa au fost si numai masini cu aspect impecabil si preturi corecte, poate si asta a influentat mult vanzarea, dar ce vreau sa scot in evindenta, e faptul ca siteul convertea foarte bine si pentru un astfel de serviciu merita sa platesti si mai mult.
Ma mir ca nu a aparut si vreun site de samsari gen agentie care sa te ajute sa iti vinzi masina, sa iti aduca ei clientul.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)