Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: XServers implicata intr-un caz de piraterie ?

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit XServers implicata intr-un caz de piraterie ?

Vineri dimineata, anchetatorii au perchezitionat birourile suspectilor si au ridicat de acolo harduri si documente, dar si pe cei trei tineri banuiti de furt intelectual si spalare de bani. Apoi, au blocat si paginile de internet pe care erau postate filmele piratate.

Politistii spun ca prin vanzarea filmelor piratate, suspectii ar fi castigat 2 milioane de lei, pe care i-ar fi spalat printr-o firma care se ocupa de administrarea unor pagini de internet. Daca vor fi gasiti vinovati, suspectii pot primi de la 3 la 10 ani de inchisoare.

FBI si Politia Romana, cu ochii pe cei care pirateaza filme si cer bani utilizatorilor. Trei tineri au fost retinuti

PetreE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    1st June 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    32
    Posturi
    72
    Putere Rep
    19

Implicit

Poate e doar o publicitate mascata la xServers... oricum ar fi, voit sau nu, eu consider ca publicitatea le-a facut prin afisarea siglei lor, websitului lor in acel reportaj. Spre exemplu pe mine m-a facut sa intru pe websiteul lor sa verific preturile, cred ca voi si cumpara de la ei.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de PetreE Vezi Post
    Poate e doar o publicitate mascata la xServers... oricum ar fi, voit sau nu, eu consider ca publicitatea le-a facut prin afisarea siglei lor, websitului lor in acel reportaj. Spre exemplu pe mine m-a facut sa intru pe websiteul lor sa verific preturile, cred ca voi si cumpara de la ei.
    Da, sigur ei si-au facut publicitate cu FBI si filme online, multi ar vrea astfel de reclama. Cat timp a avut efect pentru tine, inseamna ca au conversie foarte buna. Multi nu se uita la pret, cumpara pentru reclama.

Dar daca au si preturi bune, servicii de exceptie, servere beton si reclama cu FBI, eu cred ca e pachet complet. Sa-mi zici cum merge hostingul dupa 1-2 luni, sa strang si eu ceva bani ca ma tenteaza rau.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    1st June 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    32
    Posturi
    72
    Putere Rep
    19

Implicit

E am platit un server dedicat, mi s-a parut ca la specificatiile tehnice si pertul cerut este acceptabil pentru mine. Eu unul tocmai eram in cautarea unui SD si postul l-am citit intr-o mica pauza la cautarea pe google de firme din romania care ofera servere puternice, deci a venit exact la timp. Ramane sa vedem cum se vor prezenta cei de la suportul tehnic.
    Te voi anunata cum merge pe viitor!

O seara buna!

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de PetreE Vezi Post
    As fi fericit sa-ti pot vinde contul pe care il am eu la ei...
    Beleaua e ca merge asa de bine ca m-am intrebat la un moment dat daca nu cumva au vrut sa elibereze serverul si-au mutat contul meu pe telefonul veunui angajat. Bineinteles la suport imi spun ca totul e ok si ca sunt "in top 10 consumatori de resurse pe server". Hai serios, cu 70 de vizite pe zi? Ca atat au mai ramas...

Dar, din pacate pentru ei, mai sunt si alte firme ofera servicii de gazduire asa ca am elemente de comparatie. Si gazduire asa slaba nu am mai avut din 2010 cand am luat la webhostingworld cu 1 $ totul nelimiat. Va dati seama ce bucurie? Tropaiau rusii pe-acolo ca la ei acasa. Nu era luna sa nu am site-ul spart...

Dar ce sa-ti vand contul? Mai am putin si ti-l dau cu tot cu site. Din iarna decand sunt la ei are un trend permanent descendent iar in GWT am aflat despre erori care nu stiam ca exista. Ma tine la ei doar criza financiara in care ma aflu...

Imi pare rau ca ii vorbesc de rau atata timp cat am servicii la ei. Dar sa-si rezolve problemele si o sa-i vorbesc si de bine!

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    1st June 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    32
    Posturi
    72
    Putere Rep
    19

Implicit

Te inteleg, dar eu am luat server dedicat, deci nu cred ca o sa am probleme prea mari, vom vedea pe viitor cum vor sta lucrurile.

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    40
    Posturi
    343
    Putere Rep
    20

Implicit

Eu am renunțat la ei după ce unul de la tehnic mi-a spus că eu abuzez că le trimit atâtea notificări, pentru că nu-mi mergeau site-urile

Tom, ai avut dreptate.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.819
    Putere Rep
    36

Implicit

Se pare ca au inceput sa fie inchise site-urile in cauza New Page 1

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Opa, aviz amatorilor care deruleaza proiecte de gen
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    Opa, aviz amatorilor care deruleaza proiecte de gen
    Mie imi convine, tocmai ma apuc de un site de filme, dar fara filme

NU cred ca de piraterie sunt inchisi (nu am zis ca pirateria e ok, pentru ca NU este), din ce am citit, ei cereau bani pentru filme piratate. Iar asta e infractiune penala!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Limita de cuvinte intr-un articol ?
    De Paula în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 5th May 2011, 15:08
  2. Diferenta intre xservers.ro si ch-center.com
    De Guess Who în forumul Hosting
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 20th April 2011, 15:43
  3. Xservers.ro hosting?
    De do-minus în forumul Hosting
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 12th February 2008, 10:40
  4. spatiu intr-un link
    De prodan_13 în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 27th January 2007, 18:45
  5. Nr.1 in GOOGLE intr-o saptamana ..... FERITI-VA ;)
    De musashi în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 8th January 2007, 19:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •