Pagina 8 din 9 PrimulPrimul ... 6789 UltimulUltimul
Rezultate 71 la 80 din 85

Subiect: Cate ceva despre un om fara cuvant.

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu am numarul lui, dar daca e cum zici tu, o sa-mi cer scuze.
    Nu inteleg ce probleme poate avea incat sa intre pe aici dar sa nu zica nimic. Putea sa puna pe cineva sa o faca in locul lui...
    Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Eu zic ca nu ar trebui sa asociati numele lui matei cu "tepar".
    Eventual i se poate imputa faptul ca nu v-a informat cand a avut o problema sau a evitat sa raspunda. L-ati sunat sa il intrebati daca e bine?
    Din cate stiu e sportiv si mai are tot felul de accidente. Cu o mana in ghips poti sa dai un like pe facebook, dar nu poti scrie un articol bun.

Intreb pentru ca tin minte ca ultima oara, pe facebook, dicta in engleza calculatorului. Credeam ca e vreun test, dar daca ziceti de o problema medicala ma gandesc ca ar fi putut pati ceva.

inscaun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    30th March 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    878
    Putere Rep
    40

Implicit

Am primit un mesaj de la el, ca are niste probleme medicale si ca in cateva zile intra in normal.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

Implicit

Trebuie sa recunosc ca si eu am avut probleme de acest gen cu Matei, dar nu-i port pica, pentru ca vina a fost a mea, ca i-am platit inainte de a termina ceea ce s-a angajat sa faca.

Avand in vedere ca este printre cei mai buni content writeri de pe Seopedia si daca am avut nevoie de ceva urgent, m-a ajutat, as colabora bucuros cu el in continuare, daca si-ar rezolva problemele de comunicare!

Pana la urma urmei, putem sa-l intelegem, dar la randul lui, trebuie si el sa faca putin efortul de a ne intelege cand suntem in momente de restriște.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

@Cristian D. Nu ma deranjeaza catusi de putin ca ai spus numele meu in public. E probabil o decizie ok si probabil aveam nevoie de o mustruluiala care sa ma motiveze sa ma reapuc de lucru din nou. Din pacate, nu am cum la capacitate maxima, intrucat am niste probleme medicale ca LDL marit, hipertensiune arteriala, dureri in zona ficatului, cauzate cel mai probabil de stres si de noptile pierdute online. Cred ca nu de putine ori am vorbit cu membri ai acestui forum pe la ore tarzii in noapte (4-5 dimineata), lucru care spune de la sine destul de multe. Din pacate, nu am o situatie materiala prea ok, iar de vreo 2 ani jumate sunt pe picioarele mele (dupa ce am plecat de acasa cu un rucsac de haine si un laptop). Am tendinta, din pacate, sa imi iau de munca mai mult decat pot duce, doar pentru ca vreau sa fac cat mai multi bani, doar din dorinta de a face totul cat mai bine pentru mine si prietena mea. E un defect al meu la care o sa lucrez. Recunosc in fata oricui asta.
    Nu e ok insa sa publici mesaje private in fata unei comunitati pe care tu o desconsideri. Si da, e un gest urat ce voi face acum, dar nu mi-ai dat de ales (puteti sa imi dati cu negative, imi asum pe deplin gestul), insa sper ca vei invata multe din el:

Yep. 1 la mana.
    Al doilea exemplu:

Sorry lovelife, nu am nimic cu tine, din contra chiar, poza a doua e doar ca sa se vada cum unii stiu sa jigneasca fara motiv si doar ca sa-l invat pe Cristi D ca nu e ok sa postezi mesaje private pentru ca moneda se poate intoarce.

In alta ordine de idei, da, chiar am niste probleme medicale. Din pacate, trebuie sa le rezolv singur si fara sa afle prea multa lume din jur, intrucat au si cei de langa mine problemele lor. Prietena mea stie de unele probleme, dar nu le stie pe toate. In fine, asta e alta discutie.
    De asemenea, Cristian, vei primi articolele saptamana asta. Pe toate, ca sa nu mai existe discutii.

@inscaun
    Noi am mai colaborat de mai multe ori si cred ca nu au fost probleme. Ce-i drept, e vina mea ca nu am dat niciun semn de viata, insa niciodata nu s-a pus problema tepei. Ti-am scris deja un articol, vor urma si urmatoarele in zilele urmatoarele, la care se vor adauga alte cateva gratuit. Nu o fac ca sa mai colaborez cu mine apoi, ci doar ca sa ma revansez cat de cat.

@Lovelife
    Asa e, ai perfecta dreptate. Mi-ai dat o comanda foarte mare si mi-ai zis sa scriu cand am timp. Cu 1-2 zile inainte sa ia fiinta acest topic, m-am reapucat deja, iar chiar acum mai am in lucru cateva articole pentru tine. La fel, la sfarsit, tragem linie si o sa iti scriu gratis cateva, doar pentru a ma revansa. Ai numarul meu de telefon, iti pot da oricand mai multe detalii in privat.

In alta ordine de idei, multumesc comunitatii pentru cuvintele de bine, dar si pentru cuvintele de rau. Mi-am dat seama ca am multe de pierdut daca si cand imi iau prea mult de munca, intrucat ajung sa imi pierd si sanatatea si ma aleg si cu feedback negativ. Ori eu nu vreau asta. Daca mai exista plangeri, va rog sa mi le comunicati prin PM si vom gasi garantat o cale de a ma revansa in fata voastra. Momentan, nu pot lucra asa cum imi doresc, intrucat teoretic, ar trebui sa stau deoparte de orice sursa de stres. Va garantez, insa, ca atunci cand voi incepe sa ofer din nou servicii pe SEOpedia, astfel de topicuri nu vor mai exista, cel putin nu la adresa mea. De asemenea, voi avea grija sa primiti munca restanta, alaturi de scuzele de rigoare.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 20th September 2012 la 18:12. Motiv: FARA MESAJE PRIVATE !
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@ Matei. Aceeasi urecheala si pentru tine Nu e ok ca ai publicat mejajul privat. Chit ca ..... @Cristian D .... bila neagra.

Este bine ca ai intervenit pe topic si ca iti asumi greseala si vrei sa indrepti lucrurile. Sper ca si colegii sa iti acorde clementa.
    In alta ordine de idei, mai avem ceva de lucru, detaliile pe PM.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

Nu cred ca era necesar sa postezi materialul de mai sus, Matei. Nu te-a injurat, nu te-a facut de cacao etc. E ca si cum am merge impreuna la bere, iti zic ca X e naspa, iar tu ma inregistrezi si ma "dai" pe forum. Omu` te-a cautat, te-a contactat, tu nu raspundeai bla bla bla, iar gestul sau nu mi se pare deplasat.

Plus ca, nu e singurul, fiecare ne "bucuram" de cate un topic de genu. Chiar si (mai ales) eu, desi nu am inselat niciodata pe nimeni.

Ca sa nu existe discutii, nu ma inclin in partea nimanui. E punctul meu de vedere.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@ Cristian D. DA logout de pe forum si uita parola!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    @ Cristian D. DA logout de pe forum si uita parola!
    + 1.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

@matei ai vazut ca nu te-am presat, nu sunt suparat, nu ma simt pacalit. Stiu ca am colaborat ok pana acum.
    Si nu ma deranjeaza ca zic unii una si alta despre mine in mesaje publice sau private, am depasit varsta.
    PS: Nu am nevoie de nimic gratis, munca ta trebuie platita, respect efortul tau

@Cristian D stai linistit nu ma supara ce ai spus in acea discutie privata, ai si tu dreptatea ta.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Imi cer scuze @lovelife, recunosc ca am fost acid atunci, cu un motiv intemeiat sau nu, poate chiar faci sute de euro, bravo tie. Ieri prin scurta conversatie pe PM mi-ai dovedit ca m-am inselat si poate nu esti asa plin de tine cum credeam, in fine scuzele nu-si mai au nici un rost acum.
    @matei creda-ma ca nu stiu exact de ce trebuie sa ma scuz tie, dar o fac asa cum am promis intr-un post anterior. Imi cer scuze, daca stiam de problema ta, reactionam altfel, poate eram mai rabdator. Nu mai vreau nici un articol, vreau sa uit de orice colaborare avuta si sa ne vedem fiecare de ale noastre. Insanatosire grabnica!
    @Tom, tie nici nu stiu ce sa-ti zic...momentan te-as strange de gat daca te-as avea in fata, dar o sa-mi treaca pana maine.

Pagina 8 din 9 PrimulPrimul ... 6789 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Backlink-uri fara anchor deloc (fara text, fara imagine, fara nimic)
    De tymbark în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 14th May 2012, 21:34
  2. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 8th August 2011, 10:24
  3. Stie cineva ceva despre scriptul asta?
    De eamc în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 23rd February 2009, 17:02
  4. care foloseste DP forum, stie ceva despre....
    De poison17 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 11th February 2009, 00:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •