Toti imi spuneti ca ar trebui sa-mi rezolv problema singur. Bun! Cum sa fac asta cand respectivul ma evita si nu-mi raspunde la nici un mesaj? Sta pe messenger, sta si pe forum, dar mie nu-mi raspunde. Vi se pare normal?
Este vorba de matei, se pare ca si alti 3 useri de pe aici au mai avut aceeasi problema tot cu el.
Sistemul de reputatie actual este degeaba, se dau puncte aiurea pe baza vechilor colaborari si prietenii, doar pentru a mentine o anumite relatie de colaborare mai stransa. Automat se creeaza si anumite obligatii, asta am observat eu, in fine...nu e treaba mea sa comentez despre sistemul de reputatie. Cred ca cel mai potrivit ar fi un sistem de reputatie la finalizarea unei "afaceri", cum exista pe forumul digitalpoint.
Ai deschis cutia pandorei...![]()
Matei e unul din cei mai buni scriitori de pe seopedia. Si ieftin si bun.
Singura chestie - nu ii dati banii inainte.
Trust, but verify.
Subscriu la cele spuse de Dan.
Ca un raport calitate/pret, Matei este in top 5, desi poate ar fi chiar mai sus.
Eu unul personal nu am avut niciodata probleme cu el, de aceea, l-am recomandat, si il voi recomanda in continuare ca un writter foarte bun.
Daca unii dintre voi ati avut probleme cu el, la mine acest lucru nu s-a intamplat.
Sper din toata inima @Cristian, sa va rezolvati amiabil disputa.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Intr-adevar, scrie foarte bine, la preturi avantajoase. Nu intarzierea in sine sau pierderea banilor m-a deranjat, ci faptul ca am fost ignorat. Putea sa-mi spuna simplu ca nu poate ACUM si nu se mai ajungea aici. Imi pare rau ca am deschis acest thread, initial il facusem in speranta sa primesc un raspuns de la el, dar degeaba.
Rog un admin sa inchida acest topic daca este posibil si imi astept sanctiunea, oricare ar fi ea...@robyroy, dupa toate astea nu cred ca mai exista cale de intoarcere...
N-ai de ce sa fii sanctionat.
Pai tocmai de aia e bine sa dai nume macar.
Oamenii care citesc simt ca n-au citit degaba 14 pagini, ceilalti utilizatori afla ca de fapt matei scrie bine si ca nu trebuie sub nici o forma sa ii platesti inainte.
Iar matei afla ca e mai grav sa nu comunici decat sa nu livrezi la timp.
Trust, but verify.
Cristian sustin pct-ul tau de vedere.AI fost cat se poate de confidetial,normal ca toti avem o limita...Si daca era ceva problema se putea fara sa deranjezi multa lume lasa pur si simplu un mesaj in perioada cutare din motive personale etc....Dar am vazut ca multi nu vor sa faca numele celor cu probleme,asta nu am inteles de ce..Eu am colaborat si a fost ok,dar traim in romaniatotul este posibil.Am avut si eu un coleg care mi-a dat vre-o 5 baduri 1 dupa altu.....ca asa a vrut muschiul lui,nu sunt fan reputatie dar daca se castiga prin da-mi reputatie ca ti-am scris articole nu valoreaza foarte mult..
Ok sper sa se rezolva si COmunicarea ar fi ce-a mai buna...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)