In primul rand tin sa multumesc comunitatii pentru intreaga sa activitate si pentru ca exista. Sincer sa fiu dupa 6 luni de studiat Seo intens pe .com la inceputul anului aveam cateva idei preconcepute despre tot ceea ce tine de seo pe .ro, dar cu ajutorul acestui forum si a altor bloguri gen Nimicul lui Krumel - SEO, SEM, Link building, WA, CRO, Optimizare site – Blog SEO – Web Copywriter, experienta personala am aflat o buna parte din particularitatile .ro, practic "am revenit pe pamantul romanesc" daca pot spune asa. Nu tot ce merge pe com este valabil pe .ro si invers.
Acum sa revin la cea mai mare problema cu care ma confrunt, cel mai mare inamic - Timpul. Timpul ma omoara. Am 3 mari “tinte” daca pot spune asa, egale ca prioritate si interconectate intre ele:
1. Facultatea
2. Site-uri, seo, tot ce tine de domeniu
3. Timpul liber care este din ce in ce mai putin.
Am tot incercat de vreo luna sa imi creez un plan cu care sa fac fata pe 1 si 2 dar nimic. Timp de aproape 3 luni nici nu am simtit ca am avut timp liber. De luni pana vineri cu facultatea, site-urile, week nici nu simteam ca am, mai ales ca mai si arbitram cateodata si sambata si duminica; iesirile cu prieteni, petreceri etc mai mancau si ele timp(petrecut intr-un mod placut zic eu) dupa care iar o luam de la inceput.
Acum o saptamana m-am dat indisponibil la arbitraj cu gandul de a mai castiga ceva timp pentru 1, 2 si ceva pentru 3 dar dupa fix 7zile constat ca pur si simplu nu mai fac fata, tot nu gasesc un echilibru intre timpul alocat pentru cele 3 puncte prezentate mai sus.
Din cate am observat multi dintre membrii sunt si studenti, unii lucreaza numai in acest domeniu sau mai sunt useri care au zeci/sute de site-uri si de aceea m-am hotarat sa deschid acest topic, poate cineva imi ofera o idée; orice poate fi util.
Acum intrebarile ar fi:
Cum reusiti voi (cei care avezi zeci sau poate sute de site-uri sau un numar mai mic de site-uri dar foarte complexe, care necesita foarte mult timp etc) sa va gestionati timpul?
Cam cate ore petreceti lucrand la continutul site-urilor voastre, linkbuilding, forumuri, informatii despre seo si tot ce tine de google.
Cum as putea prioritiza site-urile si cam cate ore credeti ca ar trebui sa aloc crearii continutului, linkbuilding ca sa pot "supravietui".
Incerc tot felul de variante astfel incat sa ma organizez cat mai bine dar ... mai am de lucrat.
Orice fel de informatie care ma poate ajuta in gestionarea timpului propriu, orice fel de experienta de-a voastra personala ma poate ajuta. Multumesc pentru eventualele raspunsuri mai ales ca timpul vostru este pretios la fel ca al meu.

Răspunde cu citat
, chiar daca unii nu recunosc si se cred zmei