1st September 2011, 20:54
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu am tinut cont tot timpul de ce-mi arata WMT (cred ca e cel mai relevant). Cred ca este un factor important SEO din experienta iti spun ca am reusit sa ajung pe prima pozitie pe o nisa cautata dupa ce am investit intr-u VPS si am redus timpul de la 4.6s la o media de 0.7 fara sa ma ocup de alte chestii legate de seo (paote cateva linkuri ) Se tine cont tot mai mult de experienta utilizatorului
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Eu tineam cont de Time spent downloading a page . Dar poti vedea la site perfromace WMT ( page load time is the total time from the moment the user clicks on a link to your page until the time the entire page is loaded and displayed in a browser. It is collected directly from users who have installed the Google Toolbar and have enabled the optional PageRank feature.)
Si o chestie faina are google chrome daca apesi ctrl+shift+I Ai sa vezi in tabul netwok timpul de incarcare
1st September 2011, 21:45
1 out of 1 members found this post helpful.
Foloseste addonul Firefox: PageSpeed pentru a vedea care sunt elementele care trebuie imbunatatite. Acesta iti ofera variante optimizate pentru anumite fisiere: css / javascript / jpeg etc. cu care poti inlocui actualele fisiere, neoptimizate.
Daca urmaresti pas cu pas ceea ce sugereaza addonul, vei obtine rezultate bune in privinta imbunatatirii timpului de incarcare.
Doua dintre problemele pe care le vad pot fi rezolvate daca adaugi asta in htaccess:
Cod:
# Asset Expiration
ExpiresActive On
<FilesMatch "\.(ico|gif|jpeg|jpg|png|js|css|php|swf)$">
ExpiresDefault "access plus 1 year"
</FilesMatch>
# Enable GZIP
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/text text/html text/plain text/xml text/css application/x-javascript application/javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)