Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Timpul de incarcare

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit Timpul de incarcare

Pe mine in ultima perioada ma framanta mult acest timp de incarcare, nu neaparat din cauza faptului ca este unul din noii factori SEO, dar experienta utilizatorului este si ea foarte importanta, si un timp de incarcare mai mic poate reduce bounce rate, poate creste numarul de pagini vizualizate si de ce nu chiar si numarul de click-uri pe ad-uri, pentru ca in timpul economisit cu incarcarea vizitator mai poate face ceva pe site-ul tau.

Problema mea majora este ca nu stiu cum pot sa masor aceasta viteza de incarcare in mod obiectiv si cat mai corect.
    Am incercat mai multe variante, dar diferentele sunt majore, si unele nu sunt credibile.
    Aceasta problema mi-o pun la un site mai mare si mai complex, pentru ca la alte site-uri mici si simple am reusit sa reduc timpul vizibil de catre toate uneltele de masurare testate (intre 0.8 si 2 secunde).
    Acum ma framanta timpul de incarcare la sarcina-nasterea.ro
    De exemplu serviciul trafic.ro imi da un timp extrem de bun, cu variatii intre 2 si 3 secunde, mie mi se pare mult prea bun fata de realitate, tinta mea este sub 4 secunde, de exemplu in WMT imi arata o medie de 6,8 secunde, in analytics imi arata ciudatenii la unele pagini imi arata si 1000 secunde, la alte 60 de secunde, poate aici inca mai lucreaza la script, am testat si alte servicii online dar diferentele sunt semnificative, stiu si ca aceste servicii acceseaza site-ul de pe servere externe unde legatura cu RO este "neprioritara", iar hostingul meu este din romania pentru ca traficul este de aici
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    58

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu am tinut cont tot timpul de ce-mi arata WMT (cred ca e cel mai relevant). Cred ca este un factor important SEO din experienta iti spun ca am reusit sa ajung pe prima pozitie pe o nisa cautata dupa ce am investit intr-u VPS si am redus timpul de la 4.6s la o media de 0.7 fara sa ma ocup de alte chestii legate de seo (paote cateva linkuri ) Se tine cont tot mai mult de experienta utilizatorului

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Eu tineam cont de Time spent downloading a page . Dar poti vedea la site perfromace WMT ( page load time is the total time from the moment the user clicks on a link to your page until the time the entire page is loaded and displayed in a browser. It is collected directly from users who have installed the Google Toolbar and have enabled the optional PageRank feature.)

Si o chestie faina are google chrome daca apesi ctrl+shift+I Ai sa vezi in tabul netwok timpul de incarcare

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de draqsoru Vezi Post
    Eu am tinut cont tot timpul de ce-mi arata WMT
    De fapt este singurul de care ar trebui sa tii cont, indiferent de situatie. Singurul downside este ca se actualizeaza foarte greu (saptamani).
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    De fapt este singurul de care ar trebui sa tii cont, indiferent de situatie. Singurul downside este ca se actualizeaza foarte greu (saptamani).
    WMT la site-urile cu trafic important se actualizeaza acum la 24 de ore, eu am acum statisticile generale pentru ieri

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.419
    Putere Rep
    91

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Foloseste addonul Firefox: PageSpeed pentru a vedea care sunt elementele care trebuie imbunatatite. Acesta iti ofera variante optimizate pentru anumite fisiere: css / javascript / jpeg etc. cu care poti inlocui actualele fisiere, neoptimizate.

Daca urmaresti pas cu pas ceea ce sugereaza addonul, vei obtine rezultate bune in privinta imbunatatirii timpului de incarcare.

Doua dintre problemele pe care le vad pot fi rezolvate daca adaugi asta in htaccess:

Cod:
    # Asset Expiration
      ExpiresActive On
      <FilesMatch "\.(ico|gif|jpeg|jpg|png|js|css|php|swf)$">
        ExpiresDefault "access plus 1 year"
      </FilesMatch>

# Enable GZIP
    <ifmodule mod_deflate.c>
    AddOutputFilterByType DEFLATE text/text text/html text/plain text/xml text/css application/x-javascript application/javascript
    BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
    BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
    BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
    </ifmodule>
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Foloseste addonul Firefox: PageSpeed pentru a vedea care sunt elementele care trebuie imbunatatite. Acesta iti ofera variante optimizate pentru anumite fisiere: css / javascript / jpeg etc. cu care poti inlocui actualele fisiere, neoptimizate.

Daca urmaresti pas cu pas ceea ce sugereaza addonul, vei obtine rezultate bune in privinta imbunatatirii timpului de incarcare.
    Nu este problema de aici, mare parte din imagini sunt super optimizate, am activata compresia si o perioada de cache pentru majoritatea elementelor
    Eu folosesc si pagespeed din firefox dar imi place sa folosesc Page Speed Online
    Alta unealta interesanta este WebPagetest Test Result - Frankfurt
    Dupa cum vedeti facebook si adurile imi consuma cel mai mare timp

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Ok si daca o pagina are 80Kb si alta 5kb
    Normal ca cea de 5kb se va incarca mai rapid. Logic ar fi sa fie mai important sa se incarce mai repede per Kb .

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Ok si daca o pagina are 80Kb si alta 5kb
    Normal ca cea de 5kb se va incarca mai rapid. Logic ar fi sa fie mai important sa se incarce mai repede per Kb .
    Sunt alti factori mai importanti decat marimea paginii, am pe unele site-uri fiisere de 500KB care se incarca intr-un timp total mai mic decat o imagine de 20KB

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 25 de minute din timpul vostru
    De gupi în forumul Stiri Social Media
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 28th August 2011, 16:11
  2. Timpul de incarcare
    De baltaretu în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 27th August 2010, 13:34
  3. timpul de incarcare
    De horex în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 27th December 2009, 03:03
  4. E timpul sa votezi, dar nu un presedinte :))
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 4th November 2009, 15:15
  5. reclamele de la google nu apar tot timpul
    De unicoolsory în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 2nd January 2007, 16:07

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •