Vand elemente de pe graphicriver.net, themeforest.net si toata piata de desfacere de la ei - la jumatate de pret.
Vand elemente de pe graphicriver.net, themeforest.net si toata piata de desfacere de la ei - la jumatate de pret.
Nu stiu cat vei rezista pe acest forum, sincer zici ca sa spart conducta cu cocalari de la un timp, cum adica vinzi "toata piata de desfacere de la ei ", mai treceti pe la scoala copilasi...Vand elemente de pe graphicriver.net, themeforest.net si toata piata de desfacere de la ei - la jumatate de pret.
Offtopic@Phoenixman
Exista o vorba...daca taceai...
De unde ai aparut si tu ma? Chiar crezi ca scoti si tu 3 dolari de 2 sticle de cola facand chestii de genul asta?
Cata agresivitate pe aici
Offtopic: Vand si eu la jumate de pret maybachul lui becali.
Ontopic: Din cate stiu acest forum nu incurajeaza in nici un fel furtul si teparii. Tu incerci sa le intrunesti pe ambele prin postul asta pentru ca iei teme de la themeforest.net fara sa le platesti si incerci sa le prezinti ca si cum cei care cumpara de la tine ar avea exact aceleasi drepturi ca si cum le-ar fi cumparat de la themeforest, insa de fapt, ei dupa ce te platesc nu au nici un drept de folosire asupra acelor teme. Deci furi de la themeforest si incerci sa furi si de la noi.
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)