Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: serviciu special sms

shurub este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    26th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    74
    Putere Rep
    39

Implicit serviciu special sms

Salut,
    as vrea sa "livrez" de pe site logo-uri, sunete si alte prostii pt telefoane mobile.
    Stiti cumva cine se ocupa de acele numere din 4 cifre la care trebuie trimis mesajul de comanda?

Multumesc

GExGE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    373
    Putere Rep
    39

Implicit

Salut.

Eu lucrez cu: http://www . voxline . ro/
    moviereads.com - flip pages, not content

Marius Ciocan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    6th September 2005
    Locaţie
    Melbourne
    Vârstă
    49
    Posturi
    408
    Putere Rep
    39

Implicit

Adica www.smsonweb.ro. Dar nu te-as sfatui sa-ti pui prea mari sperante in veniturile realizate... asta si-n functie de asteptari acum..
    Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    26th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    74
    Putere Rep
    39

Implicit

am vb cu cei de la sms on wed si mi-au dat o oferta cam "slabuta"
    mie imi raman 10% din costul unui mesaj, adica din 2 pt ca am inteles ca trebuiesc date 2 sms-uri pt un produs.

as vrea totusi o firma la care sa trimiti un singur sms, sa nu arate chiar ca o fortare de castig imediat. Nu am pretentia la mari castiguri dar ma gandesc macar la 25% sa-mi ramana.

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    49
    Posturi
    540
    Putere Rep
    43

Implicit

Nu o sa gasesti comision mai mare.
    Din cate stiu, sunt foarte multe comisioane implicate intr-un sms: grosul il iau Orange sau Vodafone, apoi firma (Voxline de ex.) care deseori mai si plateste continut multimedia detinatorului de drepturi, mai e o taxa "de copyright" impusa de stat catre o asociatie de drepturi colective plus obisnuitele taxe si impozite platite de toti cei care i-am enumerat mai sus care se reflecta in pretul final.
    Si bineinteles ca si tu va trebui sa iti dai partea la stat.

Oferta smsonweb e cea mai buna atat pentru tine cat si pentru potentialii clienti. Am citit un contract de la o alta firma care parea a sa aiba o oferta mai buna si nu mi-a convenit.
    Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    26th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    74
    Putere Rep
    39

Implicit

da, ideea este ca eu nu am ce taxe de drept de auto sa platesc pt ca toate produsele sunt realizate pentru mine dupa o conceptie proprie, nu copiez nimic.

mi se pare oricum ciudata procedura de trimis 2 sms-uri pentru acelasi lucru.

am mai vazut ceva oferte care promiteau 25% din pretul sms-ului, e drept ca nu costa decat 0,99 centi un sms, deci castigul tot acela ar fi fost.

nu stiu, ma mai gandesc ... mai caut

daca gasesc ceva interesant va anunt

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    49
    Posturi
    540
    Putere Rep
    43

Implicit

Pai te rog sa dai detalii despre oferta cu 25%.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    26th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    74
    Putere Rep
    39

Implicit

era aiurea aia cu 25%, nu stiu de fapt ce insemna acel comision ...

oricum, dupa ce am stat si am studiat (cred) toate siteurile care afera aceste servicii m-am inscris la smsonweb, sper ca saptamana asta s afie gata pagina in care sa introduc produsele si va tin la curent

mi-a placut la ei ca au acceptat sa-mi puna si produsele mele pe care am posibilitatea ori s ale ofer numai eu (in ideea atragerii de vizitatori pe site) ori sa le faca publice in toata reteaua si sa primesc un comision din asta.
    sper sa iasa ceva bun

ps: myamar, daca vand numai produse realizate d emine, ce nu copiaza muzica sau alte sunete acoperite de copyright tot trebuie sa platesc acea taxa?

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    49
    Posturi
    540
    Putere Rep
    43

Implicit

Nu stiu.

Parerea mea e ca probabil tot se plateste in ideea ca daca esti un artist pro atunci esti afiliat la o organizatie profesionala de profil.

Si oricum nu tu vei plati asta ci smsonweb care probabil platesc o cota din profitul total si nu au cum sa faca diferenta dintre cei cu drepturi de autor si cei fara.

Dar asta e doar o parere...

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    26th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    74
    Putere Rep
    39

Implicit

dupa ce am semnat un contract cu audiovox, in urma cu 5 (cinci) luni, am asteptat pana saptamana trecuta inceperea activitatii.

ideea a fost ca avand produsele mele, si nu le vindeam pe ale lor, mi-au oferit (ei l-au oferit nu l-am cerut eu) un comision mai mare decat de obicei si AM SEMNAT CONTRACT pe acest comision am fost informat telefonic, dupa 2 zile ca nu-mi pot plati acest comision ci voi primi comisionul "obisnuit".
    am acceptat mai mult ca sa vad care este "tirajul" de mesaje comandate.

timp de 6 luni am asteptat urcarea produselor pe server (!!??!?!, probabil au server mai lent), dupa zeci de telefoane date catre firma, acum 3 saptamani am primit codul pe care trebuia sa-l pun la mine in site sa fac produsele vizibile. Surpriza! Desi in descriere se spunea ca trebuie sa dau 2 mesaje pentru descarcarea unui produs aveam nevoie de 3 (unul de confirmare ca am 18 ani&#33, problema reala era ca nici dupa 3 mesaje date tot nu primeam nici un produs ... Dupa alte telefoane mi s-a explicat pe un ton foarte nervos ca din greseala au dublat codurile produselor mele cu unele din categoria "adult".
    Mi-au spus ca mai dureaza o saptamana sa "recodifice" produsele (grea treaba&#33, ma rog, la timpul stabilit am primit un email in care mi se spunea GATA!!! MERGE!!!!, am verificat si .. aiurea, tot nu puiteam sa descarc nimic. Aaaaa, si am uitat sa va spun, de cate ori semnalam cate o defectiune mi se spunea dur: NU ARE CUM, la noi totul merge perfect, mai incercati!
    Eu, ca boul, tot dadeam SMS-uri si le bagam bani in cont, am verificat logurile telefonului si am constat cu uimire ca dadusem 53 de comenzi (X 2-3 SMS-uri X 1,1$+TVA s-au duc ceva bani).

Ma rog, mi-a ajuns si am mers la alta firma: Audiofon (superlogo.ro)

In 2 zile am semnat contractul, in alte 2 zile mi-au urcat produsele pe sever si mi-au dat codurile, in plus comisionul este cu MULT mai mare decat la audiovox.

deci, cine vrea sa intre in treaba asta ... trage singur concluziile

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Liceta de Paragon Drive Copy 9 Special Edition gratis
    De Marius Mailat în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th April 2009, 15:55
  2. Serviciu de fax online
    De meetzah în forumul Utile
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 16th October 2008, 14:07
  3. Rewrite url mai special....
    De deadworldisee în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th August 2008, 02:01
  4. Ceva Special pe 2008 ?
    De inSecure în forumul Intalniri si Conferinte SeoPedia
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 21st May 2008, 09:06
  5. Un Tool Mai Special ..
    De w3bmaster în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th February 2006, 16:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •