Si ai reusit cu ei sa pui continutul tau original?
Daca da, ai alt comision fata de cel al lor?
se poate totusi negocia si direct cu un operator de telefonie? Ma gandesc ca astfel costurile sunt mai mici
@myamar
da, si in plus ei doar mi-au codificat produsele.
eu mi le-am pus la mine pe site cu codurile lor si nu stau sa astept dupa nici o pagina externa sa se incarce (tot la mine am si explicatiile de cum trebuiesc descarcate produsele). comisionul a fost mai mare decat daca as fi folosit produsele lor.
@bala
abonamentul lunar este de 500$, pana nu stii ce trafic garantat ai lunar mi se pare cam riscant sa te bagi in contract direct.
Iliuta Goean
Fotografie de natura
<div class='quotetop'>QUOTE(shurub @ Apr 12 2006, 11:22 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
@myamar
comisionul a fost mai mare decat daca as fi folosit produsele lor.
[/QUOTE]
Mai clar te rog. Comisionul tau e mai mare sau al lor? Poti sa-mi spui in procente fata de comisionul normal?
am lucrat la un astfel de proiect si din cate stiu se poate negocia direct cu operatorul un procent din sms. Singura ta problema ramane implementarea unui serviciu de acest gen pentru ca cei la care ma refer nu aveau asa ceva sau nu erau dispusi sa-l ofere.
@myamar,
comisionul meu este mai mare :-), ti-am dat pe privat cifrele.
@bala,
am avut un schimb de emailuri cu operatorii de la conex si mi-au spus ca abonamentul este de 500$/luna + comision 50% din rulaj.
Iliuta Goean
Fotografie de natura
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)