Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
Ca sa fiu putin rau, pe ce te bazezi cand spui ca ePravalie nu conteaza ?

Care este mai jos de ce ai spus tu ... adica se include in "nu conteaza" ..

Ma deranjeaza prezumtiile astea ...
In afara de cele 5 magazine din top, nu s-a remarcat absolut nimeni in RO... Doar cele 5 magazine si-au facut simtita prezenta - pe forumuri, bloguri, stiri, etc. etc. Restul sunt zero. Don't take it personally, asta e adevarul... daca tu crezi altceva... treaba ta

Iar ca un "side note", nu cred ca acuma mai se poate face ceea ce s-a facut cu insoft... adica un magazin ridicat de la zero folosind doar SEO. Desi ai optimizat bine site-ul, SEO a inceput sa conteze mult mai putin fata de cat conta inainte, si au intervenit mult mai multi factori, care nu vreau sa-i descriu. Ideea e ca nu poti sa mergi doar pe o anumita directie de marketing (iar aici e vorba de SE marketing), chestiunea trebuie atacata din mult mai multe directii/unghiuri.

De asta si cred ca nu de ceva timp incoace (de la PC Fun mai bine spus) nu prea a mai aparut nici un magazin virtual de succes. Au fost oameni prea ingusti la minte care s-au axat doar pe o anumita directie si au ignorat sau pur si simplu nu au avut habar de restul lucrurilor.

Si de asta topul 5 reprezinta 95% din piata, pentru ca oamenii de acolo stiu ce fac. Restul vor disparea incet incet sau vor fi "ca sa fie", foarte slabe sanse sa se mai ridice careva... dar orice e posibil