Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Script eShop

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    40

Implicit Script eShop

Firma la care lucrez creaza acum un script de magazin online. As dori sa stiu daca e cineva aici pe forum interesat sa cumpere un astfel de script ( cu design custom sau nu) si cam ce ar dori sa includa acest script.(pe langa facilitatile obisnuite ale unui magazin online).

Anticipez intrebarile de genul: de ce sa cumpar un script cand exista oscomm zencart sau altele gratis: Pentru ca acest script va include toate facilitatile necesare (sau cel putin vom incerca sa multumim toate nevoile), primiti support la instalare/folosire(tutoriale video)/eventuale modificari, design custom plus siguranta unui script la care au muncit programatori platiti(nu riscati sa apara bug-uri monumentale care sa va puna situl in pericol).

Acesta este doar un sondaj de opinie si as dori sa va abtineti remarcile nepotrivite.

Multumesc.
    Ultima modificare făcută de SeerKan; 8th July 2007 la 20:02.
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Da. Ce mi-as dori de la el: usurinta in configurare si instalare a lui cs-cart plus modulele lui de seo si flexibilitatea lui osC. La facilitati in plus s-au gandit multi: problema e sa le pui pe cele mai importante (configurare usoara dar care in acelasi timp sa permita modificari de detaliu, seo, cms) in unul singur si la un pret rezonabil. Eu pana acum am folosit cs-cart (costa 195$ dar e unbeatable pe piata scripturilor low cost) insa ma enerveaza faptul ca nu pot ajunge la nivelul de configurare grafica pe care mi-l doresc.
    Ultima modificare făcută de Ioan Margineanu; 8th July 2007 la 20:44.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pop-up script
    De meetzah în forumul Client side
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th May 2010, 19:52
  2. Script chat
    De Prometeu în forumul Client side
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th March 2009, 11:28
  3. Script
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th February 2009, 14:27
  4. Script matrimoniale
    De maneaalin în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 17th November 2008, 00:11
  5. Script download
    De Netul în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 14th June 2008, 16:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •