acest serviciu de plata prin sms da randament pentru cei ce vand servicii care nu sunt fizice...altfel comisioanele care se platesc cresc cu mult pretul produsului, serviciului.
acest serviciu de plata prin sms da randament pentru cei ce vand servicii care nu sunt fizice...altfel comisioanele care se platesc cresc cu mult pretul produsului, serviciului.
da este o retea care ofera servicii si in romania si in alte tari http://www.rentabiliweb.com/ro/
Recomand rentabiliweb, sunt chiar seriosi
salut
MOBILPAY.ro
valori disponibile
3,4,5,6,7,8,9,10,15,20Euro (in retelele Vodafone, Orange si COSMOTE)
comision fix de 1.4Euro / tranzactie indiferent de valoare sau de volum
fara taxa deschidere cont
fara abonament lunar
fara taxa lunara de intretinere
fara ALTE COSTURI Ascunse
contul vi-l deschideti on-line, unde aveti la dispozitie toata documentatia necesara, exemple, contract samd.
puteti deschide oricate servicii doriti ,de orice valoare, la orice moment, fara nici un alt cost.
in acest moment MOBILPAY.ro este primul procesator de microplati din Romania cu peste 100 de servicii on-line inregistrate si tranzactii de peste 200.000Euro lunar
mai multe detalii si demo pe MOBILPAY.ro
va stau la dispozitie pentru intrebari la orice moment atat pentru comercial cat si pentru intrebari de implementare.
am creat MOBILPAY.ro ca si modalitate de plata pentru serviciile on-line stiind care sunt cerintele specifice. Printre partenerii care au ales acest serviciu : NEOGEN/NETBRIDGE/COMPUTERGAMES/GSP/
ne-am bucura sa deveniti partenerul nostru la un serviciu de succes!
multumesc
antonio eram
Noi lucram cu voxline.ro - este ok serviciul si rapid de instalat, chiar foarte rapid.
Mai este mobilpay.ro - dar aici ai de parcurs o gramda de documentatie.
MOBILPAY.ro are 20 euro doar la vodafone, restul 10e
Eu folosesc sau am folosit seviciul fortumo.ro , este acceptat in mai multe tari si este un comision mai mare decat la ceilalalti din cate am vazut si este usor de instalat iti da un cod pe care il implementezi !@
Au multe chestii interesante nu doar plata prim sms au si video per sms sau ceva de genu !
Momentan nu folosesc pentru ca nu am unde sa il implementez .. dar incerc sa dezvolt un site si o sa il folosesc acolo , am un prieten care foloseste si chiar a primit si banii !
Daca mai foloseste cineva anuntati-ma sa imi spuneti parerea !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)