Metoda de plata prin SMS este foarte intalnita decat sa mergi pana la banca mai bine transferi pe telefon niste dolari
Metoda de plata prin SMS este foarte intalnita decat sa mergi pana la banca mai bine transferi pe telefon niste dolari
Cand te plictisesti citeste niste poante
lucreaza cineva cu platiprinsms.ro? a primit cineva banii ? sunt seriosi ?
Eu nu as lucra cu o firma care nu-si da toate datele la sectiunea de contact.
De exemplu vreau sa stiu CUI, J si alte detalii de genul asta, nu sa fac eu cercetare la Anaf sa-i gasesc sa vad care ce si cum :>
Mobilpay este la ora actuala cel mai tare sistem de plati prin sms cu cel mai bun raport tarif/castig.
Am vrut sa lucrez cu Rentabiliweb pana am vazut cata mai contractul trebuia sa semnez pe un Profit de 2 bani, adica mai bine nu decat da
Numai bine
Si eu dupa saptamani de cautat m-am oprit la mobilpay ca si procesator de plati prin SMS e cel mai OK il folosesc de vreo 1 luna si nu sunt probleme.
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
O lista detaliata cu firmele ce ofera plata prin sms gasiti aici (nu pot pune link deoarece am < 10 post-uri): mihai.matei.ro/blog/2009/05/30/plata-prin-sms
mi-am facut cont la platiprinsms punct ro, si ei au comision mic si se instaleaza mai usor ca la mobilpay. incerc sa bag un serviciu sa vad daca functioneaza si va tin la curent cu prestatia lor.
problema este ca nu lucreaza (ca rentabiliweb) si cu persoane fizice, doar cu persoane juridice.
Dar nimeni nu ofera praguri mai joase gen SMS in valoare de 1.5 euro ?
Pentru un site de anunturi de exemplu cu plata prin sms.
FORTUMO are valori incepand de la 1 euro .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)