Dupa ce am vazut site-ul, sfaturile mele au fost:
1. pozele de produs sunt facute "pe genunchi", nu reflecta deloc calitatea produselor. Ar trebui imbunatatite serios.
2. procesul de comanda este complicat, inclusiv procesul de a alege din pagina de produs caracteristicile sale (3 campuri, din care util ar fi doar "marime")
3. lipsa unor descrieri puuutin mai amanuntite.
4. imaginea site-ului, nu pare unul "de incredere". Cel mai probabil din cauza pozelor si al optiunilor nemainitalnite pe site-uri cu acelasi profil.
5. produsele, comparate cu cele "de brand" nu sunt (cel putin in poze) in trend, iar pretul este acelasi. Deci clientii nu vor avea un motiv serios sa aleaga o firma necunoscuta. Practic, in momentul asta, un exista un "selling point".

Parerea mea este sa NU investeasca in niciun fel de publicitate pana nu e gata site-ul, pentru ca va avea rezultate dezamagitoare. Adwords ajuta la SEO si branding, deci e necesar un buget, chiar daca va fi mic. FB Ads e ok, dar a devenit cam scump si vanzarea trebuie facuta pe loc, deci iarasi, site beton, promotii bune.

Sugestii pentru site:
- fa-l sa arate ordonat si ingeijit
- fa pozele toate la fel, calitate premium; fiind producatori merita sa investeasca in imaginea produselor
- simplifica maxim procesul de comanda!! clientul sa aiba o singura optiune, marimea! Este absurd ca un pantof din piele si unul din vinil sa aiba acelasi pret oricum, deci ar trebui despartite in categorii diferite, eventual cu link intre modele similare din alt material.
- evidentiaza avantajele, adica de ce sa aleaga un produs de la firma X fata de ce vinde Zara, outleturile ca pantofii-tari etc.