Postat în original de
2dor
Salut,
Daca aveti timp cateva secunde va rog sa raspundeti la cateva intrebari. Multumesc.
1. Cat de des iti cumperi o camasa ?
2. Cumperi camasi din online sau preferi magazinul fizic ? (Poti te rog sa argumentezi?)
3. Cat esti dispus sa dai pe o camasa?
4. Preferi o camasa brand (ex : Zara) la pret mare (150 - 200 lei) sau ceva no name la pret mai bun (50 - 100 lei)?
5. Costul transportului iti influienteaza decizia de cumparare?
PS : dau o cafea daca esti din Cluj

1. O data pe an. In trecut de 4-5 ori, dar cu varsta, se strang multe > 60 camasi
. Nu sunt genul de "costum" (de 5-6 ani cumpar doar casual), dar am raspuns. Banuiesc ca e vb de camasi la model general.
2. Online. Cand cumpar camasa de brand o cumpar online, dar stiu exact marimea (sigur mai am un model de le brand-ul respctiv) si cumpar online pentru ca la noi ori nu exista brandul, ori preturile sunt enorme.
Fizic. Probez, vad daca vine, cum sunt manecile (unii au mainile mai lungi, altii mai mici, fata de modelul clasic), cum vine gulerul (daca e camasa office/de cravata).
80 % online, 20% fizic (mai rar prin mall, doar daca e obligatoriu
)
3. 50-200 usd.
4. Brand always, cu mici exceptii daca "sare ceva in ochi" prin mall. Prefer branduri mai "rare", pentru ca la camasa este ca la rochii, e penibil sa apari la un eveniment sau munca in aceeasi camasa
5. Always.
6. Varsta = 37 ani. Job office dar tinuta casual always!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.