Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 22 din 22

Subiect: Cateva intrebari despre shop online - camasi barbati

samfingcul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    9th April 2014
    Posturi
    55
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    Salut,

Daca aveti timp cateva secunde va rog sa raspundeti la cateva intrebari. Multumesc.

1. Cat de des iti cumperi o camasa ?
    2. Cumperi camasi din online sau preferi magazinul fizic ? (Poti te rog sa argumentezi?)
    3. Cat esti dispus sa dai pe o camasa?
    4. Preferi o camasa brand (ex : Zara) la pret mare (150 - 200 lei) sau ceva no name la pret mai bun (50 - 100 lei)?
    5. Costul transportului iti influienteaza decizia de cumparare?

PS : dau o cafea daca esti din Cluj
    1. cam 2-3 camasi pe an
    2. in general din magazin. le poti proba si vezi cum iti vin, nu te mai complici cu returul daca nu-ti place cum vine camasa pe tine. in plus, de cele mai multe ori, cumpar camasa ca o vad in magazin si fie ma atrage pretul, fie e o promotie sau ceva. rar am cumparat o camasa "de nevoie".
    3. pana in 150 ron consider ca e ok pentru o camasa zara/hm/koton/etc. pentru un ralph lauren sau ck as da si mai mult, fiind pret bun.
    4. de obicei cumpar din mall, deci brand ca nu prea gasim noname acolo.
    5. costul transportului influenteaza tot timpul, indiferent de produs. incearca da oferi transport gratuit la inceput.

Vladimir88 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd November 2016
    Vârstă
    38
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Wink Raspunsuri

1. Imi cumpar camasi de doua sau de trei ori pe an, dar cand o fac imi cumpar cel putin 5 modele diferite ca imprimeu.
    2. Pana acum cativa ani cumparam numai offline dar de cand am descoperit avantajele cumparaturilor online, m-am reprofilat.
    3. Dau maxim 300 de RON daca gasesc ceva pe care trebuie neaparat sa il am, dar de obicei nu depasesc suma de 130-150 RON.
    4. In ultima perioada am cumparat camasi de pe site-ul magazinului Bman.ro si desi nu este la fel de cunoscut ca magazinele Zara sau Massimo Dutti si nici nu are magazine fizice, am fost foarte incantat de fiecare data cand am primit coletul. Masurile se potrivesc iar materialele sunt de calitate.
    5. Nu neaparat, in cazul in care nu este prea piperat. Am platit si sume mari pentru transport atunci cand am comandat din strainatate insa la noi, in princiupiu, transportul nu costa exagerat de mult. Daca imi doresc neaparat o camasa, cunosc brandul si calitatea, nu ma deranjeaza sa platesc transportul, in special ca majoritatea firmelor acorda transport gratuit pentru comenzile de peste o anumita suma.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cateva intrebari despre directoarele de articole
    De Cristian D în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 10th September 2012, 22:34
  2. Review and test online shop
    De ivok în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 16th December 2011, 09:51
  3. Cateva intrebari despre Adsense
    De RandomHero în forumul Adsense
    Răspunsuri: 9