Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Incepe batalia Amazon Payments vs Paypal

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

2 out of 2 members found this post helpful.

Lightbulb Incepe batalia Amazon Payments vs Paypal

Amazon a lansat de curand Amazon Payments si odata cu asta isi arata clar intentiile de a intra in competitie cu Paypal-ul de la rivalii lor eBay.

Nu trebuie subestimat acest serviciu iar daca va pregatiti de pe acum, o sa va fie bine cand va incepe nebunia cu adevarat. Mai ales ca Google si Facebook sunt ca si scosi din joc.

Sa inceapa jocurile!
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Sa ne pregatim .... cum? Sa ne mutam in SUA poate, ca e disponibil doar cetatenilor americani .Oricum, un nou competitor serios pe nisa e binevenit. Sa vedem ce va fi in viitor.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Mai degraba concurentul pentru amazon si ebay este alibaba,com.Daca te uiti putin au dublu vanzari fata de amazon +plus deja urmatorul pas este facut listare la bursa si deschiderea unui magazin in Usa (sub alt nume).Asta cu peymant este pas enorm pentru amazon,tinan cont de comisioanele paypal.Si nu am inteles de ce ar scoate google si facebook...cand ar putea incasa comisionele de milioane de euro + o reclama imensa.Vorba lu Roby pina ajungem noi sa folosim in ROMANIA asa ceva mai trec zece si dupa apar altele si tot asa...Momentan Romania este dominata de locomotiva internetul online zis EMAG
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Sa ne pregatim .... cum? Sa ne mutam in SUA poate, ca e disponibil doar cetatenilor americani .Oricum, un nou competitor serios pe nisa e binevenit. Sa vedem ce va fi in viitor.
    Nici Paypal n-a fost disponibil la inceput in Romania. Asta nu i-a oprit pe multi webmsateri sa intre in joc, mai ales daca ai website de vanzari in engleza

@scoopo - Alibaba in primul rand e la alta categorie (B2B) si in al doilea rand are zero experienta pe taram american pe cand ceilalti au investit intr-o gramada de domenii si tehnologii (Amazon fiind mai avansat chiar si decat Google in multe priviinte).
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Nici Paypal n-a fost disponibil la inceput in Romania. Asta nu i-a oprit pe multi webmsateri sa intre in joc, mai ales daca ai website de vanzari in engleza

@scoopo - Alibaba in primul rand e la alta categorie (B2B) si in al doilea rand are zero experienta pe taram american pe cand ceilalti au investit intr-o gramada de domenii si tehnologii (Amazon fiind mai avansat chiar si decat Google in multe priviinte).
    @haos, te inseli. AliBaba nu mai este doar B2B; a devenit si un foarte puternic B2C, prin relativ noul site AliExpress. Si prin asta, usor usor, intra pe terenul lui Amazon.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post
    @haos, te inseli. AliBaba nu mai este doar B2B; a devenit si un foarte puternic B2C, prin relativ noul site AliExpress. Si prin asta, usor usor, intra pe terenul lui Amazon.
    Nu am zis ca e "doar" B2B, am zis ca aia e categoria de baza. Alibaba e un gigant care produce mai mult decat Amazon, eBay, Facebook si Google la un loc dar cu toate astea abia acum intra in competitie directa cu ei, odata cu listarea la bursa.

Avand in vedere ca ceilalti au deja un avans in domeniu, doar banii nu sunt indeajuns pentru a le asigura victoria celor de la Alibaba. Bani avea si Google cand s-a bagat pe piata cu Google Wallet si nu le-a mers.

Asa ca raman la parerea mea, Amazon o sa se descurce cel mai bine.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Asa ca raman la parerea mea, Amazon o sa se descurce cel mai bine.
    Foarte posibil. Totusi - nimeni nu poate sti cu siguranta. Asa se zicea si despre Yahoo; ca nimeni nu il mai poate detrona. A venit Google si a spart tot.

Sunt 2 adversari complet diferiti:

- Amazon se bazeaza pe inalta tehnologie, reducerea la maxim a taxelor (s-ar putea numi ocolirea lor), si stoarce din angajati tot ce poate. Printre alte lucruri.
    - Pe de alta parte, Alibaba are avantajul conexiunii directe la sursa: China. Si forta de munca locala, mult mai ieftina decat cel mai slab platit angajat al lui Amazon.

Nu stiu ce sa zic. Parerea mea este ca piata se va imparti intre cei 2, pentru ca vor fi diferente clare in detalii, in ceea ce ofera si mai ales in felul in care ofera.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post
    Sunt 2 adversari complet diferiti:

- Amazon se bazeaza pe inalta tehnologie, reducerea la maxim a taxelor (s-ar putea numi ocolirea lor), si stoarce din angajati tot ce poate. Printre alte lucruri.
    - Pe de alta parte, Alibaba are avantajul conexiunii directe la sursa: China. Si forta de munca locala, mult mai ieftina decat cel mai slab platit angajat al lui Amazon.

Nu stiu ce sa zic. Parerea mea este ca piata se va imparti intre cei 2, pentru ca vor fi diferente clare in detalii, in ceea ce ofera si mai ales in felul in care ofera.
    Excelenta analiza, nici nu as fi spus altfel (vezi link pentru detalii ). Doar ca eu am facut o observatie (obiectiva) si o remarca personala. Observatia este, ca indiferent ce rezultate vor avea cele doua companii, ca webmasteri, ar trebui sa incepeti sa va pregatiti de pe acum pentru a profitala maxim de momentul in care ei vor incepe sa se razboiasca. Iar remarca este ca, eu personal, pariez pe Amazon. Restul e istorie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Comenzi amazon.com, amazon.co.uk, amazon.de ?
    De DRG în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 11th November 2013, 00:21
  2. Răspunsuri: 264
    Ultimul Post: 12th March 2013, 10:24
  3. Incepe batalia electorala? Dar prin ce metoda? :P
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 16th September 2008, 14:50
  4. Withdraw si receive payments in PayPal, acum si la noi!
    De Razvanel în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 93
    Ultimul Post: 2nd October 2007, 16:42
  5. Batalia Pentru Indexare Pe Net Naste Monstri
    De tataraseni în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd January 2006, 12:22

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente