piata romaneasca nu "stie" sigle de gen, poate functie de profilul shopului, daca vinzi carpe pentru fufe proaste, nu are sens, daca vinzi gadgets ptr iMac, este un plus.
Intotdeauna ganditi shopul functie de publicul vostru, nu cum il vreti voi, cum spuneam mai sus, daca ai cliente proaste, checkoutul in sapte pasi e moartea pasiunii.
Eu am facut o versiunea light din care am scos versiunile cu pf/pj, am scos posibilitatea de a pune doua adrese diferite (livrare si plata) si au ramas doar 4(patru) campuri de completat: nume, oras, adresa si telefon, tara este preselectata. Nu pare nimeni deranjatSingura problema e data de localitati, binenteles ca nu isi pun judetul si in unele (putine) cazuri exista acelasi nume de localitate in 2-3-4 judete
caz in care trebuie sunate pentru detalii. Dar conversia este misto si din checkout in thank you pierd o cantitate infima de clienti.
Daca vinzi si catre pers juridice, atunci poti programa checkoutul sa vina presetat cu versiunea simpla (descrisa mai sus) si ai un buton vizibil Pers. Juridice, care sa le deschida alte campuri de completat.

Singura problema e data de localitati, binenteles ca nu isi pun judetul si in unele (putine) cazuri exista acelasi nume de localitate in 2-3-4 judete
Răspunde cu citat