Probabil se refera la placa video.
Cred ca acesta: Placa video Sapphire AMD Radeon HD7990, 6144MB, GDDR5, 2x384bit, DVI, PCI-E - eMAG.ro Reducerea a fost cat se poate de reala![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Pret foarte bun pentru acea placa video. La alte magazine online modelul respectiv costa 3800 lei... Placa video Sapphire Radeon HD7990 6GB DDR5 768-bit - PC Garage
Se apropie din nou. Aveti wishlist-uri?
Faceti printscreen-uri din timp sa vedem in ce directie se reduc preturile de BF anul asta![]()
M-ar interesa telefonul de mai jos. Ce ziceti merita sa astept BF? Mi-e teama ca nu-l mai gasesc nici la pretul asta.
redmi note.JPG
L-am gasit mai ieftin, aici: Xiaomi Redmi Note Dual Sim 8GB White - MobileTrend
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Ms Nichita!
E un pret bun. Afara cam tot la banii astia il gasesti. Probabil vor sa scape de stoc, de aceea le dau asa ieftin. Eu zic ca il poti lua linistit acum. Nu cred sa il gasesti de bf la bani mai putini.
Edit: acum am vazut ca l-a gasit Nichita chiar mai ieftin de atat.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)