Vand domeniul din titlu, inregistrat la GoDaddy, expira in feb 2013.
Cine crede ca il poate folosi acum si are 5 eur paypal sa-mi dea un semn. Merci.
Vand domeniul din titlu, inregistrat la GoDaddy, expira in feb 2013.
Cine crede ca il poate folosi acum si are 5 eur paypal sa-mi dea un semn. Merci.
Ultima modificare făcută de Merch; 16th November 2012 la 11:28. Motiv: modificat data expirare
poate expira in 2013?
Trust, but verify.
Emag a inregistrat la OSIM expresia Black Friday. Asa ca, daca tu sau oricine altcineva va face ceva cu reduceri la eMag pentru Black Friday, sunt sanse foarte mari sa suspende domeniul. E doar o chestiune de timp pana ce blackfriday.ro va intra in posesia eMag-ului.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Caut cu jingle.ro.
depinde si cand a inregistrat emag expresia;
domeniul este inregistat din 2010, iar marca pare sa fie inregistrata in 2011 (n-am verificat direct la osim);
in situatia asta.. e o chestiune de bani daca blackfriday.ro va intra sau nu in posesia emag (fara legatura cu timpul);
Era culmea sa se permita inregistrarea; din prea multe motive, unele legale, altele doar de bun simt (common sense cum ar zice frantuzul).
Deci cu domeniul e clara treaba. Dar, Claudiu, tu zici ca ar trebui sa dau un email la profitshare inainte sa postez ceva linkuri afiliate pe un astfel de domeniu?
Astazi, de Black Friday, oferta pentru domeniul ReduceriBlackFriday
Pret: 3 eur; stoc: 1 buc
Livrare: gratuita si instant in contul tau GoDaddy
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)