Pagina 8 din 8 PrimulPrimul ... 678
Rezultate 71 la 74 din 74

Subiect: Posta Romana pentru magazin online

pacolino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th July 2012
    Locaţie
    București
    Vârstă
    44
    Posturi
    65
    Putere Rep
    26

Implicit

Bookurier au cele mai bune tarife atat pe Bucuresti cat si pe national fara limita de km fara costuri ascunse, eu colaborez cu ei de un an!

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de pacolino Vezi Post
    Bookurier au cele mai bune tarife atat pe Bucuresti cat si pe national fara limita de km fara costuri ascunse, eu colaborez cu ei de un an!
    Daca poti si nu e confidential, comunica si aici citeva preturi pe care le platesti per plic/colet national/local
    Multumim

liviuC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    8th March 2008
    Locaţie
    iasi, romania
    Vârstă
    47
    Posturi
    78
    Putere Rep
    34

Implicit

eu lucrez cu 2 firme de curierat si cu posta romana. la ambele firme de curierat am obtinut un tarif de aproximativ 16,8 ron/colet/kg- pret final adica si ramburs in cont sau cash- lucrand cu 2 firme de curierat aproape am acoperire nationala- la comune in totdeauna lucrez cu posta ca e cel mai rentabil -inca. Firmele sunt starcurier- careare si aplicatie pentru opencart si chronoscurier. daca doriti mai multe detalii - pm.
    Apropo- tarifele au fost obtinute la contracte negociate.

NVR
    NVR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    16th February 2014
    Locaţie
    Romania / Germania
    Posturi
    57
    Putere Rep
    23

Implicit

Am lucrat inca de la inceput cu Posta si cu FanCourier. Am renuntat de ceva timp la FanCourier si am trecut la Star Curier. Voi scrie mai jos impresiile:

La Posta vom renunta in curand ptr ca nu corespunde politicii noastre de a oferi clientului cele mai bune servicii si de a-i usura viata. Mentionez ca avem sistem automat de generare a tuturor formularelor necesare. Prin posta putem expedia colete pana la 20 kg, au foarte multe pretentii la modul de ambalare (dimensiune minima, hartie alba, sfoara), deci timp pierdut ptr angajati. Mai pierdem timp ptr ca trebuie duse la sediul lor si acolo omul nostru trebuie sa stea la coada si sa astepte pana ce doamnele de acolo le proceseaza printr-un sistem antic. Coletul ajunge dupa 2-3 zile. Clientul trebuie sa se deplaseze sa il ridice de la sediul lor, care au program foarte ingust, sa astepte la coada samd. Deci nu, decat sa mai ne batem capul cu ei si sa pierdem bani, mai bine renuntam de tot la acei clienti zgarciti care comanda valori de doi bani si aleg posta.

Fan Curier au fost foarte buni: comunicare buna, corecti, seriosi, ofereau la destinatie servicii foarte bune, panou de administrare bun etc. Au fost destule plangeri in cei 3 ani de colaborare, insa se poate si mai rau.

Star Curier sunt mai ieftini cu vreo 25%, singurul lor avantaj. Comunicare buna cu cei din localitatea noastra, panou de administrare bun, suport tehnic bun, multe probleme la destinatie, curieri care nu se tin de cuvant, nu au chef sa urce la etajul clientului, asteapta bacsis zicand ca nu au rest, multe mesaje de la clienti ca sunt badarani, multe plangeri ptr manipulare deficitara a coletelor (a fost unul care a zis ca i s-a livrat coletul cu o gaura in el si curierul i l-a predat tinand coletul cu degetul bagat in gaura) si multe altele. Sa nu mentionez ca am scris un email de plangere catre conducere solicitand un partener la care sa ne plangem de fiecare data cand sunt probleme si sa se ocupe personal de rezolvarea rapida a lor, avand in vedere ca aducem aproape 1000E pe luna incasari firmei lor, insa nu mi s-a raspuns nici azi. Asta a fost acum 2 luni. Vom reveni in curand la Fan.

Pagina 8 din 8 PrimulPrimul ... 678

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Furnizori pentru Magazin online
    De Roland în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 10th November 2016, 17:02
  2. Formular ANSPDPC pentru magazin online
    De emanuel în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th October 2013, 16:12
  3. Tema wordpress pentru magazin online
    De beatrice88 în forumul WordPress
    Răspunsuri: 7