Bookurier au cele mai bune tarife atat pe Bucuresti cat si pe national fara limita de km fara costuri ascunse, eu colaborez cu ei de un an!
Versiune printabilă
Bookurier au cele mai bune tarife atat pe Bucuresti cat si pe national fara limita de km fara costuri ascunse, eu colaborez cu ei de un an!
eu lucrez cu 2 firme de curierat si cu posta romana. la ambele firme de curierat am obtinut un tarif de aproximativ 16,8 ron/colet/kg- pret final adica si ramburs in cont sau cash- lucrand cu 2 firme de curierat aproape am acoperire nationala- la comune in totdeauna lucrez cu posta ca e cel mai rentabil -inca. Firmele sunt starcurier- careare si aplicatie pentru opencart si chronoscurier. daca doriti mai multe detalii - pm.
Apropo- tarifele au fost obtinute la contracte negociate.
Am lucrat inca de la inceput cu Posta si cu FanCourier. Am renuntat de ceva timp la FanCourier si am trecut la Star Curier. Voi scrie mai jos impresiile:
La Posta vom renunta in curand ptr ca nu corespunde politicii noastre de a oferi clientului cele mai bune servicii si de a-i usura viata. Mentionez ca avem sistem automat de generare a tuturor formularelor necesare. Prin posta putem expedia colete pana la 20 kg, au foarte multe pretentii la modul de ambalare (dimensiune minima, hartie alba, sfoara), deci timp pierdut ptr angajati. Mai pierdem timp ptr ca trebuie duse la sediul lor si acolo omul nostru trebuie sa stea la coada si sa astepte pana ce doamnele de acolo le proceseaza printr-un sistem antic. Coletul ajunge dupa 2-3 zile. Clientul trebuie sa se deplaseze sa il ridice de la sediul lor, care au program foarte ingust, sa astepte la coada samd. Deci nu, decat sa mai ne batem capul cu ei si sa pierdem bani, mai bine renuntam de tot la acei clienti zgarciti care comanda valori de doi bani si aleg posta.
Fan Curier au fost foarte buni: comunicare buna, corecti, seriosi, ofereau la destinatie servicii foarte bune, panou de administrare bun etc. Au fost destule plangeri in cei 3 ani de colaborare, insa se poate si mai rau.
Star Curier sunt mai ieftini cu vreo 25%, singurul lor avantaj. Comunicare buna cu cei din localitatea noastra, panou de administrare bun, suport tehnic bun, multe probleme la destinatie, curieri care nu se tin de cuvant, nu au chef sa urce la etajul clientului, asteapta bacsis zicand ca nu au rest, multe mesaje de la clienti ca sunt badarani, multe plangeri ptr manipulare deficitara a coletelor (a fost unul care a zis ca i s-a livrat coletul cu o gaura in el si curierul i l-a predat tinand coletul cu degetul bagat in gaura) si multe altele. Sa nu mentionez ca am scris un email de plangere catre conducere solicitand un partener la care sa ne plangem de fiecare data cand sunt probleme si sa se ocupe personal de rezolvarea rapida a lor, avand in vedere ca aducem aproape 1000E pe luna incasari firmei lor, insa nu mi s-a raspuns nici azi. Asta a fost acum 2 luni. Vom reveni in curand la Fan.