Posta romana are si ea curier, prioripost, se misca mai greu, 1-3 zile, dar costa cu tot cu ramburs in jur de 15 lei sub un kg. Rambursul vine cu mandat postal in 3-5 zile la oficiul postal.
Posta romana are si ea curier, prioripost, se misca mai greu, 1-3 zile, dar costa cu tot cu ramburs in jur de 15 lei sub un kg. Rambursul vine cu mandat postal in 3-5 zile la oficiul postal.
Cargus iti poate oferi un pret killer, daca ai volum suficient, si stii sa negociezi.
LE: Stiu asta pentru ca stiu ce preturi au niste parteneri cu care colaboram; sunt cele mai mici pe care le-am auzit vreodata pe curierat, si sunt la Cargus. Si Cargus livreaza destul de prompt.
Prioripost, chit ca e al Postei Romane, nu are acoperire prea mare (1000 localitati).
Pretul nu e intr-atat de mic incat sa pot renunta renunta la FC.
Ma voi duce sa semnez contractul la Posta si ii voi intreba cat e transportul la Prioripost pentru cei cu contract.
Imi trebuie ceva spre 10.
Toti vor volum mare de la inceput.
Singura solutie e sa bagi bani ca nebunul in reclama, sa faci vanzari bune, dupa care renegociezi contractul cu firma de curierat.
Va fi la inceput mai mic profitul decat ti-a dat din calcule, dar asta e.
Din propria experienta :
1-posta romana pentru un magazin online serios iese din discutie
2-am lucrat cu toti curieri posibili din Romania in 6 ani de activitate
3.Dupa parerea mea fan curier inseamna cel mai bun si cel mai scump curier din Romania momentan
4-Urgent e si el bunicel si-a mai revenit in ultimi ani dar mai au mult pina la nivelul fanului.Agenti de la ei lasa mult de dorit atitudinea mai exact a Romanului....
5-Preturile la posta romana sunt aproape daca nu mai mari ca alti curieri ,nu vad logica sa lucrezi cu cineva care livreaza 2-3 zile ,rambursul banilor cine stie cand+toti stim cum fuctioneaza aceasta minunata Posta Romana cand are exact 7 firme contractoare...
O sa vezi ca pe viitor din cauza problemelor o sa ajungi la curieri mai buni si mai scumpi care livreaza fara bataie de cap.
scriu gramatical prost :D:D:D:D
O varianta buna ar fi urmatoarea
sa faci contract cu un curier rapid, care are posibilitatea sa vina sa ti ia coletele cit mai tirziu de la tine la sediu.
de rezerva poti folosi serviciile cu ramburs la posta romana-prioripost
dupa 6 luni reevaluezi cheltuielile si vezi cam ce volum de comenzi ai derulat si altfel poti negocia cu alt curier alte tarife mai mici
Exact asa voi face.
Nu am de ales.
De la FC am 24,18/colet daca plateste clientul drumul, sau 21,18 daca platesc eu, adica sa incarc pretul si cu costul transportului.
Deci va trebui sa merg pe 24,18 lei.
I N C R E D I B I L !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pentru un colet 20x90x90mm.)))))))))
Traiasca Posta Romana!
e o tampenie, protejeaza-ti clientul si platesti tu prin contract taxele de curier. altfel ii face o chitanta de ramburs si una de expeditie. Si nu va intelege asta si ramane cu impresia ca l ai inselat si incasezi de la retarzi cateva reclamatii la anpc, etc.
Asta cu "traiasca posta romana" sa vii sa o povestesti peste vreo 3 luni asa, in care ai lucrat cu ei
Ma uimesti... fan nu e nici pe departe cel mai scump curier. Preturile la posta romana sunt mai mari decat la alti curieri? Meh..
Am intrebat-o la telefon pe cea de la FC daca nu exista o cale sa pot incasa suma din contract si mi s-a spus ca daca nu maresc pretul produsului cu contravaloarea transportului, nu se poate.
Merg maine la ei, poate se implica mai mult daca vorbim fata in fata.
Nu imi vine sa vred ca nu exista o rezolvare.
Absolut!
Prin posta, un colet de 200gr,in valoare de 43 lei, e 6,76lei pe contract.
Cum sa incarci produsul cu pretul transportului? Tu nu vinzi decat un produs?
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
ce treaba are pretul produsului? oferi separat taxa de livrare si facturezi ca atare: produsul costa 100 lei, curierul costa 21 lei. Daca ii trimiti factura doar pe produs de 100 lei, si curierul si l plateste pe loc, il va costa mai mult pe client, ca el nu are contract. Si te injura.
6.76 pe contract. O sa vezi cand 30% vin inapoi "neridicate" si brusc te a costat 10 lei expeditia + marfa blocata 7-10 zile + deteriorarile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)