Postat în original de
Consumatorul
Exact, eu nu inteleg cum o companie de zeci de milioane de euro are un suport de tot rahatul. Mie imi da senzatia de ieftineala, de firma de apartament cu un angajat care le face pe toate.
Eu lucrez si am lucrat cu mobilpay super ok. Pentru orice magazin am avut nevoie de suport, a fost rapid. Banuiesc ca au cateva prioritati, si trateaza suportul pe baza lor.
Incearca sa te pui si in locul lor 1 minut. Iti bati capul cu solutii unde ai 3 clienti pe an, sau cu solutii cu 300 de clienti?
Orice procesator de plati, are de lucru 110%, astfel incat trebuie sa separe ticketele de suport pe baza importantei. Cand tu lucrezi cu platforme de ecommerce, si ai tickete de la potentiali clienti cu woocommerce sau virtuemart, preferi sa te concentrezi pe clientii actuali, pt un suport rapid, si pe ceilalti cu suport intarziat.
Plus ca nu au taxa/ cont, ca alte procesatoare, asa ca 1 singur client poate produce cat alti 100. Sau 5 clienti cati alti 300, asa ca te concentrezi pe clienti selectiv.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.