Salut tuturor , am primit un script de la Mobilpay pentru plata prin sms si nu ma descurc sa il implementez , folosesc Joomla ca CMS . Daca este cineva dispus sa ma ajute va rog lasati un pm / reply ! Va Multumesc
Salut tuturor , am primit un script de la Mobilpay pentru plata prin sms si nu ma descurc sa il implementez , folosesc Joomla ca CMS . Daca este cineva dispus sa ma ajute va rog lasati un pm / reply ! Va Multumesc
pe site-ul mobilpay am gasit informatia perfecta:
cu siguranta ei sunt in cea mai buna masura sa te asiste la implementarea scriptului!Chiar daca am facut din implementarea serviciului mobilpay.ro o joaca de copii, aceasta nu inseamna ca nu pot aparea probleme pe parcurs. Scrie un email la implementare[at]mobilpay[dot]ro si te vom asista cu cea mai mare placere.
Cei de la mobilpay au un sistem de asistance foarte bine pus la punct. Sunt atat de bine organizati incat iti pot face chiar ei implementarea, asa ca cel mai bine e sa iei legatura cu departamentul lor tehnic.
Probabil lucrezi la ei si de asta faci aceasta reclama.
Sa va zic cum sta treaba cu mobilpay in realitate, ca pe forumuri sunt sigur ca isi fac singuri promovarea:
De peste o luna lucrez cu ei. Desi in contract scrie ca pentru sms-uri mai mari de 5 euro (inclusiv) sunt taxat cu un comision de 1.2 euro, mi-au comunicat ca cei de la orange mai trebuie sa confirme ceva. Ce, nu stiu nici ei, drept urmare eu primesc pentru platile de pe orange doar 45% din valoarea sms-ului.
Cand deschid un serviciu nou trebuie sa stau minim 2-3 zile dupa ei, este ceva in genul rnc, unde bugetarii fac ce vor ei. te rogi de ei de dimineata pana seara sa iti raspunda la mailuri sau la telefon, dar in zadar. Intr-un sfarsit raspund si ei, dar sec, mesaje in genul: "Vezi ca implementarea nu e facuta bine", dar fara sa iti dea indicii ca sa iti poti face si tu treaba.
Chiar daca ti-ai facut temele corect, vin ei cu diverse modificari. "Vezi ca nu imi place mesajul pe care il primeste clientul", desi nu exista un regulament in care sa scrie cum trebuie formulat mesajul.
Zilele trecute au avut o intrerupere a serviciului. Mai exact eu am investit in promovare peste 200 ron dar lor nu le-a mers sistemul. Am sunat de nenumarate ori la ei, intrucat pe contract scrie ca daca cel putin 10% din clientii mei raporteaza erori la sistem, in maximum 4 ore ei vor rezolva problema.
Ei bine, pe mine ma suna lumea intr-una, pana mi-am dat seama si am oprit promovarea. Ei bineinteles ca nu lucreaza in weekend, ca doar e firma care se respecta, iar mesageria telefonului este plina. Probabil trebuia sa lucreze cineva macar la departamentul online, din moment ce in contract se specifica "inclusiv in weekend vom rezolva problemele aparute".
Asa ca pentru cei care mai aduceti aplauze la adresa acestor neseriosi, va rog sa veniti frumos cu scan de pe buletin, istoric, cv si altele, ca sa stiu sigur cu cine stau de vorba.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
@edy12006: Nu ai fost anuntat de intreruperea serviciului ? M-ar mira
Intr-adevar, implementarea nu este la indemana oricui, mai ales daca nu ai mai lucrat cu asa ceva dar exista oameni care se pricep sa o faca. Mai trebuie si ceva ambitie, daca intr-adevar vrei sa iti faci treaba.Bucuresti, 6 Mai 2011
Stimate partener,
Te informam ca luni, 9 Mai 2011 intre orele 02:00-05:00 a.m., mobilPay.ro va fi oprit pentru imbunatatiri.
Ne cerem scuze pentru eventuale inconveniente si te asiguram de intregul nostru suport.
Iti multumim pentru intelegere si iti stam la dispozitie pentru orice alte informatii: tel.021/***.**.** (suport tehnic), suport@**********.
Cu respect,
Echipa mobilPay
--
PS: exista sandbox-ul unde poti testa la infinit implementarea si poti vede ce erori exista.
Ultima modificare făcută de EHR; 9th May 2011 la 16:02. Motiv: modificat datele Mobilpay
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Nu a anuntat nimeni, nimic. Daca le-as cere banii care i-am cheltuit in acest interval pe promovare ar spune ca sunt nesimtit, asa ca ma abtin.
Nu am zis ca nu stiu sa implementez sistemul, am numeroase proiecte la ei, am implementat sistemul pe multe siteuri, doar ca au ei o atitudine de a-ti pune bete in roate astfel incat iti piere cheful sa mai lucrezi cu ei.
Da, exista!
Referitor la mesajul acesta pe care vad ca numai unii parteneri l-au primit, eu am specificat ca nu au mers serviciile in interval de 2 zile. Ce mi-ai dat tu este pentru 3 ore din aceasta noapte, ce legatura are cu zilele complete de sambata si duminica?Bucuresti, 6 Mai 2011
Stimate partener,
Te informam ca luni, 9 Mai 2011 intre orele 02:00-05:00 a.m., mobilPay.ro va fi oprit pentru imbunatatiri.
Ne cerem scuze pentru eventuale inconveniente si te asiguram de intregul nostru suport.
Iti multumim pentru intelegere si iti stam la dispozitie pentru orice alte informatii: tel.021/***.**.** (suport tehnic), suport@**********.
Cu respect,
Echipa mobilPay
Ultima modificare făcută de edy12006; 9th May 2011 la 16:37.
Nu am vrut decat sa iti arat ca sunt intreruperi programate. Stiu ca inaintea lui, a mai fost acum ceva vreme inca un email de acest gen insa nu mai dau de el.
Pe de-o parte, ai dreptate cu atitudinea lor si felul in care inteleg suportul la implementare (unde si documentatia pare scrisa pe capitole, cand si-a adus aminte autorul repsectiv sa mai completeze la ea..), motiv pentru care si eu am renuntat la ei acum vreo 2 ani, pana m-au contactat si au cerut feedback. Pot sa spun ca s-au simtit diferente de atitudine in conceptul de 'client oriented'. Cat despre contact telefonic, de fiecare data mi s-a raspuns in timp util; lucru invers proportional pentru requesturile facute prin mesageria interna.
Sunt convins ca sunt multe cereri de suport la implementari si ca o mana de oameni nu pot face fata. Exista si alte variante pe piata asta, in cazul in care nu esti satisfacut de ei.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Referitor la documentatie tin sa specific ca programatorul meu a dorit documentatia in romana. Cand am facut contractul cu ei mi-au spus ca da, au documentatia de implementare in limba romana, asa scrie si pe site. Din pacate numai in engleza am obtinut.
Sunt multi pe piata, dar in ciuda serviciului de relatii, au cel mai bun comision, in acte. (ca in cont e alta treaba).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)