Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Modul de plata prin card de debit/credit la opencart

adrianb este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd May 2011
    Vârstă
    33
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit Modul de plata prin card de debit/credit la opencart

Exista vreo solutie de genu, sa pot adauga un modul de plata pentru carduri, iar plata sa ajunga direct in contul meu din banca. Banca la care sunt e ING.

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    48
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

asta chiar ca e tare.
    si e ceva care ma intereseaza si pe mine.
    eu unul nu am gasit pana acum.
    poate ne ajuta cineva.

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    1.577
    Putere Rep
    51

Implicit

nu exista
    Membru fondator al societății secrete Afiliatti.

Empire este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    40
    Posturi
    360
    Putere Rep
    26

Implicit

Vad ca opencart are in admin la Extensions -> Payments o optiune cu Bank Transfer. Aia nu e buna?
    Desi ce vrei tu exact nu cred ca exista din motive de securitate, siteul tau ar avea acces la datele de cont ale clientilor. De aia se folosesc intermediari gen ePayment.

adrianb este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd May 2011
    Vârstă
    33
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Empire Vezi Post
    Vad ca opencart are in admin la Extensions -> Payments o optiune cu Bank Transfer. Aia nu e buna?
    Desi ce vrei tu exact nu cred ca exista din motive de securitate, siteul tau ar avea acces la datele de cont ale clientilor. De aia se folosesc intermediari gen ePayment.
    Nu, treaba cu bank transfer e mai complicata. Il pui pe client sa se logheze in contul lui din banca, si sa iti trimita de acolo. Ii dai pur si simplu niste intructioni, ca si atunci cand vrei sa faci o plata cu internet banking pentru o factura de telefon, electricitate.....

In legatura cu epayment, pe mine nu ma ajuta fiindca nu am firma si nu o sa imi fac niciodata firma in Romania.

Ceea ce am gasit eu din intamplare a fost un modul numit Offline Credit Card for opencart, dar care are o multitudine de probleme:
    1. Cand clientul isi introduce datele, modulul nu verifica numele, verfica doar pe baza unor algoritmi, daca, numarul cardului, cvv-ul si data expirarii sunt ok. Iar clientul poate introduce orice nume doreste acesta.
    2. La Check out da o groaza de error de genu headers already send bla bla bla
    3. Dupa ce clientul a efectuat plata, adminul primeste informatii ce contin comanda DAR SI absolut toate datele clientului cu nr cardului si cu cvv.
    4. In configurarea moduluilui, din admin -> extension -> payments -> Edit offline CC nu exista nici un camp in care sa introduci un cont de banca sau ceva de genu, pentru a primi banii.

Iata si modulul despre care vorbesc: opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=1381&path=3&filter_search=credit %20card&page=2&sort=e.date_modified&order=DESC

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    1.577
    Putere Rep
    51

Implicit

Oameni buni, treaba cu cardurile functioneaza in felul urmator. Nu mai e nevoie la sfarsit sa trag concluzia ca nu e rentabil sa investeti intr-o platforma proprie.

dupa ce baga omul cardul pe site, datele alea trebuiesc verificate (si nu verificari din astea programatice gen daca are numarul 15 caractere etc..., verificari de genul daca e marcat ca si furat (verificat intr-o baza de date realizata in colaborare cu toate bancile) si daca sunt bani pe el (sunt o multitudine de banci in romania, si trebuie sa ai legatura directa cu fiecare din ele [bancile pun la dispozitie "legatura" asta dar ca sa te legi la toate platesti de mai bine iti iei o masina noua.

si bineinteles ca trebuie sa ai foarte mare grija la securitate. datele cardurilor ajung la tine pe server !

si dupa ce faci toate astea, tot nu vor intra direct banii in cont pentru ca toate operatiunile bancare, fie ele si online, trebuie sa treaca prin mana unui functionar de la banca.
    cand faci o plata online, banii nu dispar imediat din cont ci sunt marcati ca si "blocati" pana se face transferul efectiv

si colac peste pupaza: toate firmele de plati online de la noi trec prin acelasi gateway (romcard). daca era asa la indemana oricui, credeti ca nu-si dezvoltau ei sisteme proprii ca sa "sara" peste romcard?

valentino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    667
    Putere Rep
    30

Implicit

Eu am gasit o varianta prin paypal si care se poate configura usor. Cand dai click sa platesti, te duce pe paypal, insa pentru cei care nu vor sa plateasca cu cardul se ofera si posibilitatea de a plati cu cardul, fara sa se mai logheze in vreun cont. Banii intra pe contul tau de paypal, tu ii retragi pe card si ai rezolvat problema.

Am facut pentru cineva aici - Heroes in Transition: Capt. Eric A. Jones - 12 April 1980 - 26 October 2009 dupa ce dai click iti da si optiunea "Dont have a pp account?" si acolo poti alege... Simplu...

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    1.577
    Putere Rep
    51

Implicit

pai e acelasi lucru ca oricare alt procesator. banii ajung la ei apoi peste x zile la tine. in cazul asta e misto totusi ca ajung in paypal mai rapid si ii poti folosi

valentino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    667
    Putere Rep
    30

Implicit

Mie mi se pare momentat cea mai buna varianta, cu plata direct pe card nu am idee cum as putea sa fac, nu mai vorbesc de securitate... Eu folosesc de ceva vreme si pentru un comision mic pe care il ia Paypal pentru procesare se merita.

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    48
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

din ce stiu eu optiunea asta cu card prin PP nu e accesibila romanilor. adica celor cu billing adress in romania.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Credit card
    De amigo în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 14th December 2010, 11:53
  2. Mobilpay.ro a lansat plata prin card
    De Netul în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd October 2009, 23:23
  3. This credit card has been denied
    De BlueBear în forumul PayPal
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 23rd August 2008, 21:49
  4. Debit or Credit Card Acceptance Limit
    De Chip în forumul PayPal
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 15th January 2008, 22:20
  5. Google Adwords - numai cu card de credit?
    De mihhu în forumul Adwords
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd June 2007, 13:40

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •