De ani de zile am idei de magazine online însă până acum toate au rămas la nivelul de idei din diverse motive:
1. aproape imposibil să vând produsele la preţuri acceptabile
2. mai există alte magazine similare
3. parcă nu mă atrage chiar aşa mult ideea...
etc.
În plină criză financiară am copt o idee nouă pe care vreau să o duc mai departe. Vreau să deschid un magazin online de condimente, dulciuri şi ceaiuri. Mizez pe ideea că voi aduce nişte produse fenomenale, nemaivăzute în Ro. Oricine va mirosi dintr-un ceai, va fi foarte încântat. Şi mai mizez pe ideea că va fi un magazin online foarte frumos şi foarte user friendly. Preţurile vor fi relativ asemănătoare cu magazinele concurente.
De fiecare dată când povestesc cuiva despre asta se râde de mine. Mi se spune că e cea mai proastă idee să începi un magazin online pe timp de criză, că nimeni nu ar cumpăra ceaiuri în "vremuri grele" şi că voi da faliment foarte rapid.
Pe cei cu cunoştinţe în domeniu, owneri de magazine online sau nu: aş vrea să vă întreb cât de gravă e situaţia de fapt? Chiar e o tâmpenie aşa mare să deschid magazinul ăsta acum? Poate cunoaşteţi nişte studii sau puteţi povesti din propriile întâmplări, cât de mult s-au schimbat piaţa şi onlineul românesc în ultimii ani?
Orice fel de sfaturi şi idei mi-ar fi foarte de folos şi vă mulţumesc anticipat pentru ele.

Răspunde cu citat