Pentru PFA trebuie, indiferent de domeniu, să prezinte dovada pregătirii profesionale
Numai daca este cazul. Nu pentru toate domeniile de activitate trebuie sa prezinti acte doveditoare ale pregatirii/experientei profesionale.
De exemplu, pentru intermedieri in comertul cu produse diverse, nu mi-a trebuit nici o dovada a pregatirii, pentru activitati ale agentiilor de publicitate, deasemenea, pentru consultanta, in schimb, m-am folosit de diploma de licenta. Pentru actividati de administrare a portalurilor web, deasemenea iti trebuie sa dovedesti pregatirea.
Referitor la cele ce spuneai mai sus Hobart, intr-adevar la PFA poti dispune de fonduri la orice ora, fara a fi nevoie sa dai vreo explicatie (atata vreme cat iti achiti taxele) . Nasolia este ca in cazul in care aduci un prejudiciu cuiva, la PFA raspunzi cu intreg patrimoniul personal, in vreme ce la SRL raspunzi numai in limita patrioniului societatii.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!