Sau de ce marimea conteaza in comertul electronic.
Sau de ce marimea conteaza in comertul electronic.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Are vreo legatura cu BigSmall ?Postat în original de Marius Ciocan
![]()
Imi place site-ul tau...chiar dragut
Ultima modificare făcută de jeremy; 9th June 2006 la 08:13.
Parte din ele, da.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Multumesc.Postat în original de jeremy
FunGift e un site care si-a facut temele... si a invatat din propriile experiente. Sincer, cand ma gandesc la eCommerce-ul romanesc, imi vin in minte 2 site-uri:
EMag si FunGift. Sunt si singurele site-uri romanesti de pe care am cumparat.
Multa bafta Marius mai departe, and keep up the great work.
In curand o sa apara inca un site de la care sper sa ai ce cumpara. In prezent lucram la design.
O sa cer sfaturi de la domnul Marius si sper sa le primesc, poate sta linistit ca nu o sa fie un site care o sa-i faca concurenta.![]()
Daca un lucru face lucrurile sa mearga bine... acel lucru il reprezinta concurenta. Cu cat un domeniu este mai competitiv, cu atat mai mult se vor stradui furnizorii sa ofere servicii si produse de calitate, preturi mici, etc.
Dar pe de alta parte, orice domeniu competitiv e sortit sa aiba parte de doza proprie de sarlatani, tepari, etc.
Multa bafta si tie cu magazinul, poate o sa fie al 3-lea de pe care o sa cumpar ceva (din Romania)
In alta ordine de ideei, felicitari Marius pentru textele ce insotesc produsele si pentru numele alese.
Deci mi se pare so fukin' funny sa ii zici la produs: un urs. Nu breloc urs, nu jucarie ursulet sau ursulet plus cum te-ai astepta. Cum vi se pare mai misto:
I: Ce produse noi aveti?
R: Pai brelocuri cu ursuleti si hipopotami, o oaie de jucarie...
sau
I: Ce produse noi aveti?
R: Un urs, un hipopotam si o oaie
Sa nu mai zic de descriere:
Luna viitoare ca tot vine ziua mea, sa mor de nu imi cumpar un urs si o oaie desi nu stiu ce o sa fac cu ele. Pe langa cana de cafea, veioza de tastatura si altele ce le mai am in vizor.Daca l-ai indragit pe Baloo, imposibil sa nu-ti placa si ursul nostru.
Are o mutra simpatica foc si un zambet larg ca de fost presedinte.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)