Sau de ce marimea conteaza in comertul electronic.
Sau de ce marimea conteaza in comertul electronic.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Are vreo legatura cu BigSmall ?Postat în original de Marius Ciocan
![]()
Imi place site-ul tau...chiar dragut
Ultima modificare făcută de jeremy; 9th June 2006 la 07:13.
Multumesc.Postat în original de jeremy
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Parte din ele, da.
FunGift e un site care si-a facut temele... si a invatat din propriile experiente. Sincer, cand ma gandesc la eCommerce-ul romanesc, imi vin in minte 2 site-uri:
EMag si FunGift. Sunt si singurele site-uri romanesti de pe care am cumparat.
Multa bafta Marius mai departe, and keep up the great work.
In curand o sa apara inca un site de la care sper sa ai ce cumpara. In prezent lucram la design.
O sa cer sfaturi de la domnul Marius si sper sa le primesc, poate sta linistit ca nu o sa fie un site care o sa-i faca concurenta.![]()
La asta cu "domunul Marius"... m-ai lasat mascaPostat în original de laufer
![]()
![]()
Sfaturi de la mine vei primi, chit ca-ti vei face un magazin online cu target pe acelasi segment cu al nostru. Pentru ca concurenta nu te omoara ci te intareste. Iar ca individ ce am interese in zona comertului online, caut cu orice pret sa ajut cat pot la consolidarea industriei.
Deci...intreaba cu tupeu.![]()
Thx. Am vazut ca aveai titlul de membru Gold (10 % reducere pe viata). Ai avansat. Este Platinium acum (15% reducere). Poate mai comanzi si anul astaPostat în original de Ciprian Sorlea
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)