Am vazut ca multi dintre voi ati recomandat OsCommerce aici: Script Magazin Online
As vrea sa stiu ce versiune de OsCommerce folositi si care sunt diferentele dintre ele ?
Am vazut ca multi dintre voi ati recomandat OsCommerce aici: Script Magazin Online
As vrea sa stiu ce versiune de OsCommerce folositi si care sunt diferentele dintre ele ?
Eu nu folosesc OsCommerce deoarece se foloseste foarte mult si siteurile seamana intre ele. O singura data a fost cazul de asa ceva si am preferat sa construiesc ceva singur... proasta idee, cel mai bine foloseam Prestashop. Daca nu esti complet hotorat in ceea ce priveste OsCommerce poate te ajuta si articolul asta: 15 Open Source eCommerce Platforms - tripwire magazine . Eu simpatizez Prestashop datorita aspectului pe care il pot avea siteurile si faptului ca siteurile pe Prestashop pot fi foarte user-friendly.
PS: este usor off-topic postul meu dar topicul de care vorbesti este destul de vechi, s-au schimbat multe intre timp![]()
Ultima modificare făcută de Andrei S; 31st January 2011 la 23:56. Motiv: ps
Am un site de afiliere blog Comparix si ma poti contacta aici: Andrei Sandulescu.
eu iti recomand sa folosesti OpenCart
este foarte ok din toate punctele de vedere.
testat personal - nu din auzite.
Si eu recomand Prestashop, mi se pare f usor de lucrat cu el. Doar ca recomand si sa astepti sa apara acum ultima versiune, 1.4, ca are multe imbunatatiri.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
@Andrei: My bad... am fost prea "prins" cu cititul topicului si nu mi-am dat seama ca e din 2006. Ms de articol. PrestaShop cum se descurca pe partea de SEO ?
@superbus: Dpdv SEO ce parere ai despre OpenCart?
@diana: Deci inca un +1 pentru PrestaShop. Ms.
+1 pentru PrestaShop
totusi sunt mare fan opencart, din pacate din punct de vedere seo e praf. eu am stat sa recoded jumatate din el doar pentru seo![]()
Dar nimeni nu-i recomanda Magento? daca nu ai vreo 90.000 de produse unde am inteles ca incepe sa scartaie atunci e cam cel mai bun la ora actuala ca varianta free.
plus ca ai o gramada de pluginuri.
magento, interspire, cs-cart. ATAT![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
RoManiac, gazduim un magazin Magento cu 124k produse si nu tușește!
Așadar, Magento e foarte bun, atâta timp cât stai pe lângă el.
Pentru mainstream, PrestaShop e ok
Pentru inovatori aș sugera și Ubercart pe Drupal.
.:|:.
Pe baza de Wordpress recomandati vreun plugin bun, ca sa fie transformat blogul in magazin online? Ma gandesc sa prezint spre vanzare cateva zeci de produse.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)