La ce riscuri se poate expune un utilizator de internet care utilizeaza o extensie Firefox neverificata?
La ce riscuri se poate expune un utilizator de internet care utilizeaza o extensie Firefox neverificata?
Nu mai CAUT content writer
ca cel care a facut extensia sa intercepteze site-uri pe care userul le viziteaza
+ https://hackernoon.com/im-harvesting...w-9a8cb347c5b5
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Prin intermediul extensiei se pot colecta (trimiterea lor la o destinatie dorita de realizator) informatiile de pe paginile navigate si se pot genera evenimente (completare de campuri, clicuri etc.).
Intrebari:
Pentru a evita acest lucru e suficient sa fie dezactivata extensia?
Sau trebuie dezinstalata neparat?
Instalarea ei ar putea produce modificari ireversibile asupra browser-ului si se poate sa nu mai scapi de actiunile ei?
Sau chiar si asupra sistemului de operare?![]()
Nu mai CAUT content writer
daca e dezactivata e ok.
nu aduce modificari ireversibile browser/os
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Multumesc mult, cam asa stiam si eu, dar voiam cel putin o confirmare de la o persoana competenta.
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 26th March 2018 la 21:36.
Mai poti utiliza extensii neverificate? De nu stiu cat timp ma chinui sa dezactivez protectia de compatibilitate si nu-i dau de cap, o fi alta treaba.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Asta clar, dar inca nu m-am prins cum poti avea 2 versiuni de firefox pe acelasi pc.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
@Sorin: e posibil să mă fi înșelat, azi am observat că nu-mi funcționează vechea instalare de FF cu [mai] versiunea nouă (sic).
De obicei folosesc Chrome pentru navigare pe internet.
Offtopic: Sper că ai pierdut cel puțin 2 ore încercând. Asta pentru că ai deviat scopul topicului.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)