Am un site cu jocuri online si as vrea sa fac sa apara reclama google inainte cu vreo 5 secunde sa inceapa jocul fara ca pagina sa se schimbe , cum as putea face?
Am un site cu jocuri online si as vrea sa fac sa apara reclama google inainte cu vreo 5 secunde sa inceapa jocul fara ca pagina sa se schimbe , cum as putea face?
Am avut sistemul asta de afisare pe un site de jocuri si m-a avertizat google, ca nu respect tos-ul. Adevarul e ca erau destul de multe click-uri, desi reclama se vedea clar.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
si in ce consta acel sistem?
Nu intelegi bre ca incalca TOS-ul? Ce mai conteaza cum era facut?![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Rares, nu vreau sa intru intr-o polemica, te respect pentru activitatea ta pe forum dar nu crezi ca-l iei cam tare?
E la inceput, incearca sa invete. Crezi ca nu o sa incerce chiar daca incalca TOS-ul? Atunci cand va fi banat isi va da seama ce a gresit si va face altceva.
Din cate stiu tu ai mai multe site-uri de jocuri, destul de populare, iau un joc la intamplare de pe unul din aceste site-uri sa zicem acesta: Jocuri Logice | Jocuri Puzzle | Mahjongg , faptul ca acea reclama se incarca inainte sa apara jocul nu incalca TOS-ul?
OnTopic: Tyna, sa zicem ca intr-o pagina ai vrea sa ascunzi o anumita sectiune pentru cateva secunde si sa afisezi altceva in loc (o reclama), pentru asta trebuie sa ai minime cunostinte de javascript.
Iata un exemplu pe care te rog sa-l analizezi:
Pentru aprofundarea subiectului vezi si http://www.w3schools.com/js/js_timing.aspCod:<html> <head> <title>Incarca joc</title> </head> <style type="text/css"> body{ margin: 0; text-align: center; } .container { width: 500px; text-align: left; margin: 30px auto; } #spatiu-joc { display: none; width: 300px; height: 200px; padding: 10px; background-color: blue; color: white; } #reclama { width: 300px; height: 200px; padding: 10px; background-color: yellow; } </style> <script type="text/javascript"> var t = setTimeout( "arataJoc()", 5000 ); function arataJoc() { var spatiu_reclama = document.getElementById('reclama'); var spatiu_joc = document.getElementById('spatiu-joc'); spatiu_reclama.style.display = 'none'; spatiu_joc.style.display = 'block'; } </script> <body> <div class="container"> <div id="spatiu-joc"> Un joc flash. </div> <div id="reclama"> Va rugam asteptati, timp de 5 secunde va vom arata o reclama care incalca TOS-ul </div> </div> </body> </html>
Reclamele inainte de joc NU incalca TOS-ul.Google recomanda un timp de afisare de 10-15 secunde pentru ca vizitatorul sa poata vedea mesajul advertiser-ului...
Esti sigur?!? Inseamna ca cei de la Adsense au gresit cand mi-au trimis avertismentul sa scot reclamele care se afisau inainte sa se incarce jocul, acelea fiind singurele reclame adsense care se afisau pe pagina.
Damn, sa ma iau de ei![]()
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
In ultimul timp, cei de la Adsense in loc sa-si perfectioneze sistemul si sa-si ajusteze mecanismul pt reclamele contextuale pt siteurile de jocuri, au preferat sa-si bage picioarele in aceasta nisa si sa o omoare de tot.
Mai nou, nu poti plasa reclame adsense la o distanta mai mica de 150 pixeli de orice joc.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Probabil ca au o rata de conversie extrem de mica pe site-urile astea, mai ales pentru ca utilizatorii sunt de pe la 5 - 6 ani... Probabil au multe reclamatii din partea celor care-si fac reclama.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)