Raspundetimi la intrebarea din titlu postari.. Ma ocup de vanzari avon si m-am gandit sa fac un site pe care sa comande alti produse .. Imi trebuie sa am firma acte blablabla? Explicatimi va rog.
Raspundetimi la intrebarea din titlu postari.. Ma ocup de vanzari avon si m-am gandit sa fac un site pe care sa comande alti produse .. Imi trebuie sa am firma acte blablabla? Explicatimi va rog.
Trebuie să știi limba română.
Te gandesti sa cumperi comandaproduseavon.com? Pe siteul ala mai e mult de lucru ca sa scoata un profit acceptabil.
Ca reprezentant avon nu ai nevoie de firma.
Da.. Dar sa zic ca am alte produse, carti din biblioteca proprie de exemplu, pot sa fac un magazin online fara firma etc..? Este legal?
daca ai timp, poti sa citesti aici, si sa vezi daca la cele 4 intrebari raspunzi cu da, Creare Magazin Online
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
100 ron![]()
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Magazin online (sa instalezi un script) poti sa faci, comert online mai putin. Se supune acelorasi legi precum comertul clasic din magazinul de la coltul strazii.
Sunt exceptii in care se poate vinde ceva fara firma (atentie, nu comert); de exemplu daca cresti vaci sau pazesti oile poti sa vinzi branza pe baza unui simplu certificat de producator.
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 23rd January 2011 la 02:05.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)