Salut...
Imi ziceti si mie cum sa-mi fac un design si un index pentru un site de jocuri online...si cum sa le pun pe site?
Va rog mult!![]()
Salut...
Imi ziceti si mie cum sa-mi fac un design si un index pentru un site de jocuri online...si cum sa le pun pe site?
Va rog mult!![]()
Si care este relevanta cu aria "hosting" ?
Rezolvarea este simpla: fie cauti un freelancer care sa iti faca o 'jucarie' ca sa iti faci de lucru, fie apelezi la oameni/firme care se pricep. Mai scump si de alta calitate.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
In Primul rand...as dori sa invat sa fac eu...si de aceasta am facut topicul...
In al doilea rand...nu am stiut unde sa il postezscuze
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
In Primul rand...as dori sa invat sa fac eu...si de aceasta am facut topicul...
In al doilea rand...nu am stiut unde sa il postezscuze
scuze postul de mai sus nu este bun...m-am incurcat
Mergi pe W3C Schools si citeste tutorialele de CSS si HTML.
Daca doresti sa iti faci un site de jocuri online poti opta pentru scriptul wordpress ( este free si usor de utilizat il poti descarca de aici). Pe urma cauti pe internet o thema corespunzatoare si te apuci de treaba.
Cu wordpress...nu ma descurc...
dar w3c school ma ajuta...mersi
mai astept si alte raspunsuri....orice raspuns este bine venit
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
inca o intrebare....care este diferenta dintre php si html?:![]()
HTML e codul care se vede in sursa paginii si e folosit sa afiseze siteul ( sa-l faca sa arate intr-un anume fel ). PHP e programarea din spate si el genereaza posturile, iti permite sa te loghezi pe site etc.
Mi se pare greu de explicat, mai ales unuia care nu se pricepe deloc, dar sper ca m-am facut inteles
P.S. Am mutat threadul in sectiunea corespunzatoare.
Ca sa modifice un simplu aspect vizual nu are nevoie de php, decat daca are un site gen smarty template...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)