Am un site despre masini si in footer(wordpress) are cateva link-uri aiurea care vreau sa le scot. Ma poate ajuta cineva ??
Am un site despre masini si in footer(wordpress) are cateva link-uri aiurea care vreau sa le scot. Ma poate ajuta cineva ??
Intri in view source din browser, dai copy de unde consideri ca apar link-urile si inlocuiesti cu acel cod criptat.
@l00ki solutia exacta aici.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Daca nu te descurci cu varianta Ganditorului, ti-l decifrez eu in schimbul unui link sitewide. PM.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Sau mai bine i-ati recomanda sa aiba un pic de respect pentru cel ce a oferit templateul free si la lase linkurile in footer.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
nu am nici o treaba cu omul, chiar le lasam acolo dar macar de imi lasa si mie un loc unde sa pot pune si eu ceva daca am nevoie.
Acuma faptul e consumat, am scris ce am scris si sunt considerat "raufacator".Nu e vorba ca nu acord respect celui care a creat template-ul dar vreau sa pot adauga acolo.
Multumesc celor care mi-au raspuns.
pai cauti in .css portiunea unde este definit footerul cu proprietati cu tot sii ii dau un visibility:hidden sau sau left si top cu valori negative (ex: -10000) si creezi tu un alt div pe post de footer pe care il introduci in cod.
footerul initial va exista insa nu-l va vedea nimeni
Varianta asta mi se pare putin stupida... de ce sa dai hidden sau valori negative, cand te poti uita in sursa si-l regenerezi tu ? Stergi carnatul din footer.php si refaci div-urile (poate trebuie sa ai grija sa inchizi vreunul deschis in alta parte acolo).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)