Salutari tuturor, problemele mele sunt:
La header-ul temei pe care o creez, de altfel prima mea tema. Am reusit sa fac footer-ul sa arate la fel in toate browserele dar nu reusesc asta in cazul header-ului.
Codul pe care il folosesc arata asa:
Cod:
header{
background-image: url('images/header.jpg');
background-repeat: no-repeat;
background-position: top center;
padding: 200px 0 0 18px;
#padding: 200px 0 0 19px;
width: 960px;
color: #454545;
}
Dupa cum se poate oberva am si pus "padding-ul" de doua ori, cel cu # fiind pentru IE. Am reusit sa il fixez in IE cu 19px, in Firefox cu 18px si in Opera tot cu 18px dar folosind aceste setari in Chrome mi-l afiseaza prea la stanga iar pentru a-l afisa corect in Chrome ar trebui sa folosesc 20px iar asa este afisat prea la dreapta in Firefox si Opera. Ce pot face in aceasta situatie ?
Cum fac fundalul casutei de search transparent, am incercat cu background-color si cu background simplu dar nu functioneaza.
O intrebare as mai avea in privinta elementelor intorduse in footer, am un script care afiseaza numarul de urmaritori (flollowers) de pe Twitter, si l-am introdus in footer pentru a nu strica designul atunci cand twitter-ul cade. Cum afisez elementul in top-ul paginii, mai exact undeva peste header. Sau cum fac sa nu apara eroarea cand twitter-ul este cazut, sa nu apara nimic ?