Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 24

Subiect: Sondaj: Accesare site cu plata

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de I. Laurentiu Vezi Post
    Sa platesti 2 euro ca sa ce?! Sa citesti stiri si anunturi regasite pe alte 10 site-uri? Nici nu avea cum sa mearga asa ceva devreme ce continutul pentru care plateai il gaseai la fel de bine gratuit(poate chiar intr-o forma mai buna) pe alte site-uri.

Ideea cu continut platit se justifica daca oferi ceva de calitate sau un bun in exclusivitate.
    E un ziar local, stiri, anunturi 80% de interes local!

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    692
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Pami Vezi Post
    E un ziar local, stiri, anunturi 80% de interes local!
    Corect. Problema e ca majoritatea stirilor de importanta locala sunt preluate/oferite si de publicatiile mai mari.

Si mai e o chestie vis-a-vis de presa de la noi: calitatea continutului. Numeri pe degetele de la o mana ziarele scrise/online cu informatie de calitate

Un exemplu pozitiv sunt cei de la ZF, prin ZF Corporate.
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

RedJohn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    7th April 2013
    Posturi
    199
    Putere Rep
    22

Implicit

Nu numai ZF.
    Eu as plati un 2euro pt a citi anumite editoriale din catavencii, kmkz sau adevarul
    Conteaza mult si cine le scrie

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

@Sorin Frumuseanu - Cred ca s-a raspuns deja, daca citesti printre randuri. Apar doua nivele de monetizare (sunt curios daca exista al treilea, deocamdata nu am gasit o alta varianta):

Level 1) Situl ofera continut de foarte buna calitate, si prin asta un segment relativ ingust vor plati in cele din urma (fani - cei care gasesc continutul respectiv exact pe gustul lor) - venituri reduse spre medii
    Level 2) Continutul nu este doar de calitate, dar este si unic sau perceput ca atare. Oferi ceva ce nu poate fi gasit in alta parte si care ofera valoare substantiala - venituri mari

Daca acelasi continut se gaseste free in alta parte si poate fi gasit relativ usor, ghinion - nu se va plati pentru asta. E destul de logic.

Aici e vorba de USP - Unique Sales Proposition. Cata vreme nu oferi ceva unic, perceput de clienti ca avand certa valoare, nu te poti astepta sa vinzi. Pur si simplu sunt atatia ofertanti de informatie, iar internautii oricum se asteapta ca informatia sa fie gratuita. Dar vor plati pentru ceva special in care exista valoare, adica ceva ce le ofera un avantaj unic, pentru care merita sa scoti cardul de credit din buzunar.

Cineva spunea (nu mai stiu unde) ca internetul nu are nevoie de continut nou. Are atata continut deja, incat nu mai e nevoie de continut nou. E un punct de vedere care da de gandit.

Ca sa-ti dau un exemplu concret si personal, unele situri pe care le vizitez frecvent (adica zilnic) si au articole bune, si sunt chiar situri oarecum de prima marime, ma obliga sa ma inregistrez de la a doua vizualizare. Resetez cookies (2 clicks) si pot citi articolul.

Intrebarea este: As plati pentru acea informatie? Categoric nu. Desi informatia e de buna calitate. Pentru ca desi articolele sunt bune, stiu sigur ca gasesc aceeasi informatie in alta parte, sau ceva foarte asemanator. Continut de calitate, totusi nu creeaza o valoare unica. Iar eu nu sunt fan (segment ingust) ci fac parte din restul de 95% din utilizatori care apreciaza continutul fara ca asta sa-i extazieze pana la cer, si care nu gasesc ceva unic sau de valoare suficienta in continut pentru a decide ca merita sa plateasca.

In schimb am platit zeci sau sute de dolari pe cate un curs de Internet Marketing care ma invata un set de tehnici perfectionate in cel mai mic detaliu. Asta nu gasesti cu usurinta - ar trebui sa compilezi o gramada de informatie si sa incluzi luni sau ani de testari pentru a afla ce merge si ce nu.

Edit: Iar avantajul meu este ca ma astept sa fac bani din asta, care sa compenseze cu mult cat am platit pe curs.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

Implicit

Daca vrei sa vinzi, trebuie sa inveti sa gandesti precum clientii tai. Si nu e usor, dar e un exercitiu care trebuie repetat mereu.

De multe ori, eu ma pun in situatia clientului, si ma uit la ceea ce ofer ca si cum as fi acolo pentru prima data si vad ce mi se ofera. Ce impresie imi creeaza situl/shop-ul etc? Ce incredere am? Ce avantaj unic?

Cel mai bine este sa iei 2-3 prieteni care nu stiu de situl tau, sa le arati si sa-i intrebi daca ar cumpara de acolo, da sau nu si mai ales DE CE. S-ar putea sa fii surprins de unele raspunsuri. Iar lucrurile surprinzatoare sunt si revelatoare in situatia asta.

Nu cred ca raspunsul meu reinventeaza roata, doar incerc sa pun punctul pe i. Este acel gen de lucruri pe care toti il stim, dar pe care in mod sistematic il uitam, si sunt exercitii cum e cel descris aici (care este experienta clientului?) care ar trebui transformat in exercitiu sistematic, automat si periodic.

JoeBikerul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    25th November 2013
    Posturi
    226
    Putere Rep
    22

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Aș plăti să văd/ ascult interviuri ale antreprenorilor.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

* pentru continut unic (ex: sa vad formula 1)
    * pentru continut livrat intr-un mod care sa imi fie comod / rapid (ex: softurile cu legi, desi asta nu mi se aplica pt ca nu am nevoie de asa ceva; ex2: un site de stiri care sa imi livreze informatie fara reclame si ale balarii de "ramai prost", chiar daca informatia nu e unica)
    * pentru resurse care imi aduc valoare / imi sunt necesare (traininguri, carti, cercetari, studii de caz, etc)
    * pentru ca merita ("donate" sau versiune "pro", fara reclame, desi m-as descurca si cu varianta freeware - subliniez, doar pentru cazurile care merita);

probabil si in alte situatii concrete daca evaluez ca beneficiul adus (indiferent care e el) justifica pretul;
    nu am inclus servicii directe (chiar daca sunt vandute online) pt ca asta e deja alta poveste;

Marian Manea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    27th October 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    78
    Putere Rep
    17

Implicit

Eu am platit pentru Kamikaze...la inceput, mai tarziu, cand au inceput sa rateze esentialul, am renuntat.

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    36

Implicit

daca intrii in legalitate si paltesti ce e de paltit.. tonuri de apel
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

alaciandrei este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2015
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Intotdeauna cand ceva este unic ori este de calitate merita atentie in plus. Am platit spre exemplu pentru un joc pe care il gaseam in zeci de variante pe fel si fel de torrente dar am optat sa-l cumpar original de pe Steam iar diferenta sa vazut de la prima accesare ( fara erori, fara batai de cap, acces la ultimile update-uri si multe altele ) .
    Totodata foarte bun raspunsul lui @JoeBikerul: si eu as plati pentru a urmari interviurile/feedbackurile/parerile/rezultatele/etc ale antreprenorilor, deoarece tot timpul ai cate ceva de invatat .

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Accesare site
    De qviorel în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 31st July 2014, 20:55
  2. Sondaj de opinie
    De SeerKan în forumul Hosting
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 16th September 2012, 15:41
  3. [Sondaj] Domeniu pe numele clientului
    De Mihai Alexandru în forumul Hosting
    Răspunsuri: 7