Vorba lui Alex, ce va faceti sa credeti ca inca nu exista cineva care il are deja? Am votat "Da", deoarece sunt multe minti stralucite pe aici, adevarul ca si multi smardoi.
Da
Nu
Vorba lui Alex, ce va faceti sa credeti ca inca nu exista cineva care il are deja? Am votat "Da", deoarece sunt multe minti stralucite pe aici, adevarul ca si multi smardoi.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
"Minte stralucita" nu se traduce mereu in "bani multi". Sunt sceptic ca e cineva pe aici care din online sa fi facut pana acum 1 milion $....nu de alta dar media de varsta e destul de scazuta ...cel putin pana acum nu cred ca e cineva. Poate ma contraziceti....
Ma joc pe jocuri cu bile
Din publicarea de continut (de multe ori rescris) si monetizarea lui nu cred ca se poate ajunge la asemenea suma.
Doar din oferirea de servicii, in diverse forme.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Si din ce s-ar putea scoate un milion de euro de catre un antrepenor cu resurse putine avand in vedere ca bani multi vin de pe nise puternice dominate cu siguranta de firme/oameni cu resurse serioase .
Cate cazuri de idei care au adus bani grei cu resurse putine cunoasteti?
Cati milionari din online sunt in ro?
eu cred ca stiu pe unu pe aici care are multe sanse sa faca 1 mil de euro, dar e bulangiu asa uneori ca nu ma cauta decat cand vrea ceva gen "LIKE" si de mult imi sta pe limba sa-i zic vre-o doua. Si sa vedem mai da un warning si pentru asta.
Da, eu zic ca sunt sanse mari.
Cineva de pe forum a vandut FormsGator cu 180K acum 2-3 ani, deci e posibil sa aiba un portofoliu de peste 500K in afaceri, SE POATE SI LA NOI !
Cash, ca profit nu cred ca a pus deoparte cineva acesta suma .
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)