Up.
Am nevoie de mai multe voturi. Voi mai veni cu niste chestionare si le voi face publice indata ce am voturi relevante.
Mersi.![]()
pana in 18
18 - 20
21 - 23
24 - 26
27 - 29
30 - 32
33 - 35
36 - 38
39 - 41
peste 42 - respecte!
Up.
Am nevoie de mai multe voturi. Voi mai veni cu niste chestionare si le voi face publice indata ce am voturi relevante.
Mersi.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
ar fi interesat de facut conexiunile intre varsta si castiguri din on-line
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ai dreptate Cristi, eu nu m-am gandit la asta
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
am marcat si eu un vot 33-35
suprinzator nr mare de tineri .. pe aici..
Nr. mare de tineri, pentru că tinerii din ziua de astăzi au acces mai mult la internet față de cum era înainte și se observă că se poate câștiga cu internetul foarte bine și fiecare încearcă să-și facă un banuț de buzunar de pe urma site-urilor și zic eu că e foarte bine, decât să stai pe hi5-uri, pe ym sau știu eu ce.Așa nu mai tragi de mami și tati să-ți dea bani să mergi cu prietena la suc.Primul ban care l-am scos de pe urma site-urilor a fost la vârsta de 16 ani, iar pentru mine a fost ceva, să nu intru in SF-uri, dar a fost ceva nemaipomenit, iar de atunci am incercat să continui pe cont propriu.
PS. Am 20 de ani
@Krumel : Sunt de aceeași părere cu Cristi.Ar fi ok un chestionar de genul + pe lângă, cum au progresat/decăzut câștigurile pe când am început să lucrăm in acest domeniu
Ultima modificare făcută de Buta Paul; 10th November 2010 la 17:10.
Doar 19 au votat?
Nu se poate da un mesaj de la admin la toti?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)