Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: SEO - ranking Google

trimbitas este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd January 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit SEO - ranking Google

În primul rând mulțumesc celor care m-au ajutat cu sfaturi la topicul cu trafic. Unele sugestii sunt deja în lucru. M-am gândit să văd și ce înseamnă în timp și bani să ajung pe prima pagină Google pentru genti dama.

Nu mă pot lăuda cu buget serios, dar înțeleg că trebuie să plătesc pentru servicii

Este vorba despre Genti Dama: Magazin online genti dama, posete, rucsacuri dama - Genti.CLUB

Dacă nu e ok că am pus link-ul, îl șterg, doar că nu știu cum altfel să puteți vedea despre ce vorbesc.

Mulțumesc.

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    44
    Posturi
    391
    Putere Rep
    19

Implicit

Parca ti-a mai zis cineva in topicul celalalt...mai intai pune-ti situl la punct....si pe urma gandeste-te sa faci seo si sa aduci trafic.
    La cum arata situl acum, degeaba iti intra cineva acolo, ca nici nu o sa gaseasca ce cauta si nici nu o sa se mai intoarca a doua oara.
    Listare articole gratuit aici si aici

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    52
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

Implicit

Vad ca tot insisti sa iti pui linkul, iti recomand sa citesti acest articol mai ales la punctul 5 despre relevanta.

https://www.link-assistant.com/news/paid-links.html

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd January 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Vad ca tot insisti sa iti pui linkul, iti recomand sa citesti acest articol mai ales la punctul 5 despre relevanta.

https://www.link-assistant.com/news/paid-links.html
    Mulțumesc Benko, eu m-am gândit la eficiență. Cei care m-au contactat PM deja au văzut despre ce e vorba și am putut continua discuția mai ușor. Dacă m-ar ajuta așa tare link-urile de aici, n-aș mai căuta oferte pe care să dau bani pentru advertoriale, nu?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd January 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de enzoloco Vezi Post
    Parca ti-a mai zis cineva in topicul celalalt...mai intai pune-ti situl la punct....si pe urma gandeste-te sa faci seo si sa aduci trafic.
    La cum arata situl acum, degeaba iti intra cineva acolo, ca nici nu o sa gaseasca ce cauta si nici nu o sa se mai intoarca a doua oara.
    Și la fel cum am scris și eu în topicul de care menționezi. Am postat în secțiunea cereri servicii pentru că cer servicii și aștept oferte concrete. De sfaturi m-am umplut deja

Dacă ai o ofertă concretă, te aștept.

Mulțumesc.

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    52
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de trimbitas Vezi Post
    Mulțumesc Benko, eu m-am gândit la eficiență. Cei care m-au contactat PM deja au văzut despre ce e vorba și am putut continua discuția mai ușor. Dacă m-ar ajuta așa tare link-urile de aici, n-aș mai căuta oferte pe care să dau bani pentru advertoriale, nu?
    Am vrut sa-ti atrag atentia ca linkurile de aici nu sunt din nisa si iti pot dauna daca faci abuz. Deja ai pus de doua ori asa ca am zis mai bine iti atrag atentia.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd January 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Am vrut sa-ti atrag atentia ca linkurile de aici nu sunt din nisa si iti pot dauna daca faci abuz. Deja ai pus de doua ori asa ca am zis mai bine iti atrag atentia.
    Ok, mulțumesc. M-am uitat cum să editez dar nu am văzut. În cazul acesta, pe viitor nu mai pun linkul.

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    44
    Posturi
    391
    Putere Rep
    19

Implicit

Citat Postat în original de trimbitas Vezi Post
    Și la fel cum am scris și eu în topicul de care menționezi. Am postat în secțiunea cereri servicii pentru că cer servicii și aștept oferte concrete. De sfaturi m-am umplut deja

Dacă ai o ofertă concretă, te aștept.

Mulțumesc.
    Sigur, trimit și ofertă. Poftim:

1500 euro/lună, serviciul prestat de mine, plus un buget de 1000 euro pentru linkuri si alte tipuri de promovări. Aici e vb de SEO. O să fie mai "Gray hat", dar merge.
    Dacă vrei și Facebook, încă 500 euro/ luna, plus un buget de 300 euro.
    Vrei și Adwords, mai adăugăm încă 500 euro/ luna, plus un buget de 500 euro.

Însă toate acestea după ce un designer de va ocupa de site că să-l facă comercial. Dacă nu găsești tu pe cineva, îți recomand eu. Te va costa 300 euro.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    97

Implicit

Scoate imaginea aia din header sau macar joaca-te putin la culorile/fontul meniului.
    Pune si tu un logo in format png pe fundal transparent, pentru ca pe fundal alb se vede de porc, mai ales de pe mobil.
    Personal as pune in sidebar intai filtrul/filtrele si abia apoi restul informatiilor.
    Daca vrei sa faci SEO, renunta la diacritice.

Revenind la oferta de optimizare, nu te arunca direct la "genti Dama", ia-o usor cu long tail -uri. E mai usor suportabil ca buget. In plus, un long tail are potential de conversie mai mare. Mult mai mare.

EDIT: La cum ai inceput campania de optimizare, nu te vad bine in viitor
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd January 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de enzoloco Vezi Post
    Sigur, trimit și ofertă. Poftim:

1500 euro/lună, serviciul prestat de mine, plus un buget de 1000 euro pentru linkuri si alte tipuri de promovări. Aici e vb de SEO. O să fie mai "Gray hat", dar merge.
    Dacă vrei și Facebook, încă 500 euro/ luna, plus un buget de 300 euro.
    Vrei și Adwords, mai adăugăm încă 500 euro/ luna, plus un buget de 500 euro.

Însă toate acestea după ce un designer de va ocupa de site că să-l facă comercial. Dacă nu găsești tu pe cineva, îți recomand eu. Te va costa 300 euro.
    Colegu', dă-mi și o adresă să-ți trimit și mașina, am și un apartament de patru camere, dar e într-o zonă nu prea bună. Și dacă vrei să zici că nu e ok să fac mișto, atunci eu o să-ți răspund cu întrebarea Da' cine-a început?

Mulțumesc pentru înțelegerea corectă a răspunsului.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. O noua ajustare de ranking de la Google
    De Pami în forumul Google
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 31st March 2015, 18:57
  2. Google Ranking Factors
    De Pami în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th August 2014, 19:40
  3. Google’s 200 Ranking Factors
    De Nichita în forumul Google
    Răspunsuri: 2