Catalinux , mi-ai aratat topicuri de pe alte forumuri unde acolo a fost drept la replica , utilizatorul ManutaDeAur sa decis sa imi inapoieze banii toti , in jurul a 2000 de lei : https://rstforums.com/forum/topic/10...comment-645207 - Vezi ca vorbesti mult si prost?
Pai mi-ai spus ca am luat ceva de la tine si ti-am dat dovezi de plata ... pai arata-ne si noua, si da avocatul mi-a pus la dispozitie datele , te-am sunat si te-am instiintat, ai si inchis dupa 10 secunde 07*** telefonul tau corect?
De pe arenaweb , gogule moderatorul de acolo este si aici si pe propriul sau forum , il poti ruga pe el sa iti ofere istoricul, tu cica ai fost pacalit de mine , si contactat in vara de mine? Pai de cuvinte suntem satui.
Si da ai plangerece sa fac eu nu stau sa ma cert pe forum ci va chem pe fiecare la explicatii ... si sa nu imi umpleti skype cu returnare de fonduri sau scuze in scris ca nu merge.
Utilizatorul de pe RST sa angajat sa imi plateasca intreaga suma ... pentru ca datorita lui sa ajuns acolo, verifica link.
Nu ma dau victima prieteneti-am cerut in nenumarate ori dovezi si mi-ai venit cu link de pe alte forumuri.
Pentru asta avem si calomnie si dauneIar luni ai si proces pentru calomnie si daune... sa nu prezinti si lor tot link de pe alte forumuri. Te salut
Asa ca domnule Neagoe Catalin , asteptam si dovezi nu ? precum ca tu ai primit teapa

ce sa fac eu nu stau sa ma cert pe forum ci va chem pe fiecare la explicatii ... si sa nu imi umpleti skype cu returnare de fonduri sau scuze in scris ca nu merge.
Răspunde cu citat