Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 61

Subiect: Cine mai vinde like de facebook ?

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Pai si pe messenger de ce nu esti asa cum tot sustii ca esti ma?

Bogdan nu te-a facut tigan pentru ca ai fi de alta etnie ci pentru felul in care te-ai comportat. De ce te faci ca nu intelegi?

Eu i-am dat un script pentru 60 de lei in septembrie 2013. Dupa ce ca i l-am si instalat pe site prin teamviewer ca habar n-avea, nu mi-a facut plata. De fapt, mi-a trimis un screenshot cu confirmare de plata, insa in cont nu intrase nimic. Dupaia era tot cu scuze, ca nu e la office, ca suna la banca, ca se rezolva, dupa care l-am lasat in treaba lui. Exact cum au patit si cei pe rst forum. Acelasi fel de scuze, etc.
    In final am deschis un topic pe arenaweb.ro spunand ca e tepar, cu screenshot-uri, conversatii etc.

Mai am cateva screeshot-uri de pe messenger si pe celalalt laptop.
    Mai sus e o parte din discutia noastra pe care am pus-o pe arenaweb in 2013

Anul trecut pe vara m-a sunat dandu-se drept o persoana cu acelasi nume, din Bucuresti, si ma ruga sa sterg topicu pentru ca daca copiii lui cauta "Stan Cosmin ALexandru teapa" da de acel topic Intre timp au aparut alte topicuri cu el ca nu e o persoana serioasa.

Eu v-am atentionat de la bun inceput ca acest baiat da tepe, te duce cu zaharelul si in final iti da teapa.

Pancu, o sa iti trimita si tie banii luna viitoare, poate. Dar o sa iti trimita mai putin ca nu a fost pe deplin multumit . Si nu mai insista ca iti face plangere
    Ultima modificare făcută de catalinux19; 11th March 2017 la 11:45.

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    23

Implicit

Imi "place vocabularul" acesti user. Se vad cei 7 ani de acasa!!!!

Cum ramane pana la urma??? Esti tepar sau nu? Dovezile spun ca ESTI!!! Inca nu ai aratat ce ti-am cerut, adica ce jigniri ti-au adus colegii care ai zis ca te-au jignit in PRIVAT ceea ce ma face sa cred ca nu ai dreptate.

Sper sa nu ma usture ))

Plus, pe langa astea postezi in topicuri care nu au nici o legatura cu tine, si incerci sa denigrezi colegii de forum.

Cum e pana la urma: le-ai platit colegilor de forum, sau doar amenintari si jigniri??? SAU TE PUTEM CATALOGA DOAR TEPAR??? (blocheaza accesul la site-uri unde esti catalogat tepar sa nu vada copii tai)
    Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com

CosminAlexandru este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th January 2016
    Vârstă
    36
    Posturi
    63
    Putere Rep
    0

Implicit

Nrb220 , eu iti spun sa iti vezi de topicurile tale.
    Catalinux19 Ai venit cu 2 print-uri de pe alt forum, ai spus ca ai primit dovezi de plata ( Unde sunt ? ) Ai spus de nu stiu ce script , ( unde este )
    Sa inteleg , vii cu 2 poze una de pe messenger una nu stiu de unde cu o poveste precum ca te-am contactat acum 1 an ... si ca te-am tepuit , dar nu ai aratat nimic.
    1: Vino cu printscreen-uri mai clare nu de pe alte forumuri
    2: Ai spus ca ai primit dovada de plata sa ne-o arati si noua
    3: Daca te-am contactat ar trebui sa ai datele nu ?
    4: Iti spun eu , tu defapt esti tovaras cu acela de pe rst si scrii sa te afli in treaba iar nrb este un fustrat ce se baga peste alte topicuri.
    De aici din 18 membri cu care am liucrat singura problema a fost podina care si-a primit banii pe ceea ce a muncit , restul doar gura de voi.
    Dar la o cautare amanuntita domnisorule Catalinux19 ai facut destule sunt postate pe aici sau le fac eu?
    P.S deschide si celalalt laptop si arata-ne clar , sau daca vii cu o imagine de pe yahoo messenger ( cine dracu foloseste yahoo messenger ) unde scrie nume gata te si cred? ESTI TAMPIT?
    Arata-ne unde ai muncit , ce script , plata ... totusi ai spus atatea tu defapt ai luat pozele de pe acel forum si ai pus aici.
    Rog un moderator sa ofere warn/ban NRB220 isi cam baga nasul unde nu ii fierbe oala pentru amici lui.
    Si topicul se poate inchide... daca cineva a fost tepuit , a muncit si nu a fost platit sa spuna.
    ( Catalinux19 mai cauta dovezi neagoe

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Bai brunetule. Nu mai zici nimic acum de etnie dupa ce ti-ai vazut poza? Parca erai mai alb decat mamele noastre?!? Asa sustineai Se pare ca nu.
    Si chiar de nu erai asa brunet, comportamentul tau este tot de mahala.
    Am toata conversatia de pe messenger, stai linistit, cu toate minciunile si scuzele tale
    Fapta consumandu-se in 2013 evident ca nu m-au mai interesat cei 20$ (sau 80 lei - acum am reciti screenshot-urile ca nu mai stiam exact suma)
    Ce legatura sa am cu tipul de pe rst cand lui i-ai dat teapa dupa ce mi-ai dat mie.

Asa e, nu mai foloseste nimeni messenger acum, dar pe vara erai disperat sa dai de mine sa sterg topicu de pe arenaweb. Chiar pe messenger mi-ai lasat mesaj

Sper ca un admin sa-i dea ban acestui individ, chiar daca probabil isi va creea alt cont.

Probabil insa ca acum cu acest topic majoritatea ii vor retine numele si nu vor mai avea de lucru cu el.
    Ultima modificare făcută de catalinux19; 11th March 2017 la 22:52.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th January 2016
    Vârstă
    36
    Posturi
    63
    Putere Rep
    0

Implicit

Sincer o lungesc prea mult: Ai venit cu 3 poze , a treia deja pana si numele la scris este diferit, mai poti mai ai?
    Te-am contactat in vara pai arata-ne , vorbeai de niste ordine de plata false
    Proasta educatie se vede ( cioroi , tigan etc ) o sa va doara capul , abia astept sa ne intalnim Ti-am promis o poza cu tine la sectie si o postez aici.
    Dincolo nu a fost nici o teapa , ai citit macar raspunsul la replica? + Faptul ca individ sa obligat sa imi restituie suma? ai citit? Ai citit 2 randuri si gata ai tras concluzile ) serios?
    Numele meu spune multe , cum se face ca sunt 18 persoane de pe seopedia ce si-au primit banii de la mine?
    Apropo ai vazut decand am contul aici ? NU AM VANDUT NIMIC NICIODATA , doar am cumparat , doar advertoriale 200 stiu ei au primit banii la monopoly.
    Eu rog un admin sa iti ceara dovada clara de teapa ( chiar un team w ) o dovada bancara , un e-mail ceva ... pana acum ai venit cu 3 poze si fiecare diferita .
    Este ultimul meu post pe aceasta tema.
    ABIA ASTEPT SA NE INTALNIM , si te asigur ca am sa te intreb personal cat de negru sunt la ten ( eventual uita-te pe fb meu ) )
    Ne auzim curand face 2 face la sectia de politie sa nu fie interpretat
    Ultima modificare făcută de CosminAlexandru; 11th March 2017 la 23:36.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

@Stan Cosmin Alexandru, mai usor cu amentintarile, nu stiu unde te crezi. Lumea stie pe aici ca nu imi plac teparii.

Vad ca nu ai o reputatie buna online si mai multi colegi cu ceva vechime te acuza.

Am rugamintea sa imi adaugati in postare dovezi la afirmatiile voastre.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th January 2016
    Vârstă
    36
    Posturi
    63
    Putere Rep
    0

Implicit

Nichita , ale mele sunt simple , am o lista cu oameni ce am colaborat , colaborez cu ei ,platiti ( de pe seopedia )
    2: Si daca deschizi pozele postate de individ scrie cioroi si tot felul de acuze privind etnia , dar sunt alb ca varul etc...
    3: Am foarte multe jigniri aduse pe skype , daca imi poti lasa o adresa de e-mail iti pot trimite totul , aici ar insemna sa pun 200 de print-uri ion ele se afla si datele indivizilor personale si pentru a nu a sta edita 200 de poze. ma gandesc ca este mult mai rapid asa.
    Podina a facut un site 60% eu l-am sters si i-am dat baii pe 60% simplu ( am avut un deces in familie, nu mi-a stat capul la 60 de lei ai individului ) mi-a scris o singura data pe whatsupp ... i-am si raspuns cand revin online. este dreptul meu .. oricum i-am sters balaria de site si sa facut altul de cu totul altcineva, catalinux19 vine cu niste acuze dar a venit cu 3 tipuri de yahoo messenger printscreen nu am inteles nici eu nimic ( el spunand ca i-am dat o.p-uri false etc.. ) mama masii de treaba .. este fals in inscrisuri oficiiale... totusi ... iar nrb220 nu stiu rostul lui... doar agita apele.
    Si eu astept cu mare interes dovada de teapa a lui catalinux...

Pancu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    393
    Putere Rep
    32

Implicit

Plata catre mine de ce nu a ajuns?
    Ai zis ca ai fost de 2 ori la banca.

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de CosminAlexandru Vezi Post
    am o lista cu oameni ce am colaborat
    Si un criminal, are o lista foarte lunga cu oameni pe care nu i-a omorat. Cam dura analogia, dar e ca sa te prinzi de ce nu are valoare lista ta. In plus, nu-i opreste nimeni pe oamenii aia sa scrie din proprie initiativa. Eu as scrie daca un colaborator de-al meu ar fi acuzat de ceva.

Te rog sa nu imi mai dai mesaje private; nici eu nu-ti dau pentru ca nu am nimic de ascuns. Multumesc.

johny2k este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

Implicit

offtpic: nici sa trageti o teapa nu va pricepeti . ca sa nu mai zic ca injurati ca niste domnisoare de pension

Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google va vinde reclama pe Facebook
    De puthre în forumul Stiri Social Media
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 27th April 2015, 19:32
  2. De acum poti vinde mai eficient pe grupurile de pe Facebook
    De AntonioTony în forumul Stiri Social Media
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 8th April 2015, 19:24
  3. Vinde cineva share-uri pe FaceBook?
    De Clax în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2