Pai si pe messenger de ce nu esti asa cum tot sustii ca esti ma?![]()
Bogdan nu te-a facut tigan pentru ca ai fi de alta etnie ci pentru felul in care te-ai comportat. De ce te faci ca nu intelegi?
Eu i-am dat un script pentru 60 de lei in septembrie 2013. Dupa ce ca i l-am si instalat pe site prin teamviewer ca habar n-avea, nu mi-a facut plata. De fapt, mi-a trimis un screenshot cu confirmare de plata, insa in cont nu intrase nimic. Dupaia era tot cu scuze, ca nu e la office, ca suna la banca, ca se rezolva, dupa care l-am lasat in treaba lui. Exact cum au patit si cei pe rst forum. Acelasi fel de scuze, etc.
In final am deschis un topic pe arenaweb.ro spunand ca e tepar, cu screenshot-uri, conversatii etc.
Mai am cateva screeshot-uri de pe messenger si pe celalalt laptop.
Mai sus e o parte din discutia noastra pe care am pus-o pe arenaweb in 2013
Anul trecut pe vara m-a sunat dandu-se drept o persoana cu acelasi nume, din Bucuresti, si ma ruga sa sterg topicu pentru ca daca copiii lui cauta "Stan Cosmin ALexandru teapa" da de acel topicIntre timp au aparut alte topicuri cu el ca nu e o persoana serioasa.
Eu v-am atentionat de la bun inceput ca acest baiat da tepe, te duce cu zaharelul si in final iti da teapa.
Pancu, o sa iti trimita si tie banii luna viitoare, poate. Dar o sa iti trimita mai putin ca nu a fost pe deplin multumit. Si nu mai insista ca iti face plangere
![]()

Răspunde cu citat