Ca sa ma bag si eu ca musca in lapte dupa mult timp...Eu nu am inteles titlu expert seo ce inseamna in viziunea ta? Cineva care sa faca ceva cu bani putini, cineva sa vina sa-ti dubleze afacerea, cineva care sa te urce locul unu prin simplu fapt ca-ti dorestu tu seo la site? Cineva care ghiceste bugetul tau,?Cineva care iti garanteaza ca este expert seo? Ce inseamna raspunsul tau la ce a spus dan... ca ai 50 de lei 100, sau 5000 de euro?
Ce cauti? sSa faca jumatate de forum audit si sa alegi pe privat pe cineva care munceste 2 zile sau o luna sa faca un audit?
Ca sa intelegi multi din care ti-au raspuns au afaceri maricele si care stiu ca fara adwords , facebook etc esti mort in piata.uitete la emag ... exemplu de urmat... inca pompeaza bani fara numar in reclame ... isi fac planuri de viitor.Tu ai venit si ai zis vreau expert seo...pentru ce si de ce? Daca nu ai buget si un plan nu ai nimic.Eu te pot ajuta la fel ca alti 100000000000000000 dar ideile mele nu sunt la fel ca cei 10000000000000000 de unde iti dai tu seama ca faci alegerea buna?
iti doresc succes dar fara suparare cand te duci la piata stii ce trebuie sa cumperi...
scriu gramatical prost :D:D:D:D