Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 22 din 22

Subiect: Caut expert in promovare SEO

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Ca tot s-a umplut de offtopic acest thread .... poate formularea cererii de oferta nu a fost intocmai cea mai fericita si pe placul vostru, dar...

@scopoo, fa te rog abstractie de faptul ca detii unul dintre cele mai mari magazine online de pe nisa ta si de faptul ca ai o experienta de ani buni in spate si hai sa gandim altfel:

Vrei un serviciu, ai formula solicitarea la modul "Vreau un serviciu de optimizare pe nisa x si am un buget de XXXx eur"? Hai serios acum. Vei primi 50 de oferte fix pe bugetul ala. Dar daca nu stii sa apreciezi corect si bugetul pe care tu l-ai alocat depaseste de 10 ori valoarea serviciului? Ghinion, nu?

Ce cauti? sSa faca jumatate de forum audit si sa alegi pe privat pe cineva care munceste 2 zile sau o luna sa faca un audit?
    O preauditare nu dureaza doua zile si cu atat mai putin o luna. Orice provider de servicii (nu neaparat pe nisa de seo) trebuie sa faca o analiza sumara inainte de a avansa o oferta de pret. Ca altfel ori propune un buget de ii pica plombele clientului, ori propune un buget prea mic si realizeaza dupa prima luna de contract ca de fapt s-a ars rau si ca nu poate furniza serviciul pe care si l-a asumat contractual. Despre ce vorbim aici?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Salutare, da este normal sa aiba offtopic aceas thread din cauza la asta "Caut expert in promovare SEO". Si tu aici ai spus un mare adevar "Guys, hai serios acum. Nu credeti ca este normal ca bugetul pentru o campanie sa fie discutat de comun acord cu clientul DAR, doar dupa o analiza preliminara a nisei, concurentei si a volumului de cuvinte cheie? DARRR daca un client vine si spune am un buget de xxx , tu la randul tau stii cum sa faci oferta si ce sa-i prezintii in suma de xxx (binteles dupa ce discuti cu el ce doreste de la tine pentru bugetul ala).Atunci fiecare stiind bugetul vino cu o oferta iar el alege exact ce oferta crede ca e pe gustul lui..
    Eu sincer sa-ti spun nu mai stiu cu seo asta, am site-uri care au revenit in top dupa 3 ani fara sa le fac nimic, si am altele care muncesti la ele si se duc in cap fara sa aibe pic de spam..cred eu .In rest Robert chiar ma bucur ca faci parte din aceasta comunitate si ca raspunzi destul de constant si la toate lumea si eviti certuri inutile.
    Eu asa cred partea cu oferta pentru seo, ar usura munca celui care face ofera serviciile , ar stii si el ce sa ofere.
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th July 2014, 11:56
  2. Caut EXPERT SEO!
    De Andreib21 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 10th December 2010, 09:44
  3. Caut expert seo
    De cristhian35 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 22nd November 2010, 16:02
  4. Caut Expert SEO pentru promovare www.cumseface.com
    De sergiuliano în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 22nd October 2010, 10:48

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •