Observ ca au aparut mai multe comentarii si o sa incerc sa raspund la toate prin aceasta postare.
Cine doreste sa faca o oferta si sa imi ofere cateva informatii este binevenit, voi tine cont de oferta respectiva.
Cine nu are timp sau considera ca isi pierde timpul, nu este nicio problema, nu ii obliga nimeni, sunt sigur ca se gasesc clienti si pe gustul lor.
Eu personal consider ca este mult mai constructiv modul de abordare pe care il are Robert sau MirceaG, sa intelegi ca un client e posibil sa nu cunoasca foarte multe in domeniu si sa iti prezinti avantajele ofertei, sa i explici de ce ar trebui acel buget.
Va pot spune ca am primit cateva oferte, unele mai interesante, altele mai putin interesante. Desi initial unele mi-au parut putin mai scumpe decat ma asteptam, modul oamenilor de a prezenta oferta si munca pe care o vor face, te fac sa intelegi de ce este necesar acel buget si sa iei in calcul aceea oferta.
P.S. Dan, nu as putea sa iti dau un raspuns pentru ca nu stiu ce faci tu de 10, 50, 100, 500, 1800 sau 5000 Euro. Cred ca de obicei atunci cand vinzi ceva, alaturi de pret pui si o descriere a produsului.