pai exista asa ceva pana acum. Sunt multe site-uri care subinchiriaza un domeniu ca sa-ti faci magazin online. Uite de exemplu okazii.ro iti inchiriaza solutia pt magazin online pe subdomeniul lor cu doar 10 euro/luna
As inchiria un spatiu
Am deja magazinul meu online
Nu vreau sa aud de asa ceva
Ma mai gandesc
pai exista asa ceva pana acum. Sunt multe site-uri care subinchiriaza un domeniu ca sa-ti faci magazin online. Uite de exemplu okazii.ro iti inchiriaza solutia pt magazin online pe subdomeniul lor cu doar 10 euro/luna
Nu cred ca ar merge...sunt multe site-uri online care sunt lansate + cum a zis nosfer " Sunt multe site-uri care subinchiriaza un domeniu ca sa-ti faci magazin online. Uite de exemplu okazii.ro iti inchiriaza solutia pt magazin online pe subdomeniul lor cu doar 10 euro/luna "
Si practic ce ofera de 10 euro in fiecare luna ?
Eu ma gandeam sa existe posibilitatea sa-ti administrezi si promovezi singur domeniul , adica sa poti sa-ti faci si blog pentru suport si seo la magazinul ala .
Eu m-am gandit ca un mall este un mall si pe langa promovarea pe care o are , fiecare isi mai face si promovare asa cum se pricepe .
da, dar daca e sa faci un calcul:
sa zicem ca ai 50 de magazine in mall.. hai sa fie 100..
la 100 de magazine.. deja resursele necesare cresc mult si implicit costurile
deci ne limitam la 100;
100 abonati x 10euro = 1000euro;
din astia trebuie sa acoperi hosting, customer support, intretinere tehnica pt script, grafica, etc;
cat mai ramane pt promovare si cat pt profit, in conditiile in care un magazin serios are buget lunar de promovare de 3 ori sau mai mult suma asta?
si pana sa ajungi la 100 de abonati...
sunt directoare free care nu ajung la 100 de siteuri inscrise, dar un mall ca asta?
Exista si posibilitatea sa fie si chiria un pic mai mare .
Supportul poate fi facut si cu ajutorul unui forum sau blog , de preferat forum .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)