Am zis sa incerc sa fac un fel de GPS Online integrat cu Google Maps .
Uite ce a iesit : GPS Online .
Desi mai da erori la unele orase deoarece trebuiesc scrise de genul Oras, Tara si nu doar numele orasului simplu , eu sunt multumit de el![]()
Am zis sa incerc sa fac un fel de GPS Online integrat cu Google Maps .
Uite ce a iesit : GPS Online .
Desi mai da erori la unele orase deoarece trebuiesc scrise de genul Oras, Tara si nu doar numele orasului simplu , eu sunt multumit de el![]()
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
E interesant, dar denumirea nu mi se pare ca a fost aleasa tocmai bine.
GPS - A system of satellites, computers, and receivers that is able to determine the latitude and longitude of a receiver on Earth by calculating the time difference for signals from different satellites to reach the receiver.
Da, ceva legat de ruta, traseu.. ceva de genul asta ar trebui sa se numeasca.
De laudat e ca este in romana.
Un fel de romana: "Introduce-ti in prima casuta........"![]()
Probabil o fi tradus cu vreun soft, am vazut ca multi folosesc asa ceva. Oricum fiind roman tind sa prefer ceva cat mai apropiat de romana decat "type here" (cu exceptia celei mai stupide traduceri pe care o stiu.. "Revocare").
interesant. o observatie: pentru ruta bucuresti - timisoara, sunt 23 de pasi pentru ruta recomandata si nu se afiseaza bine. div-ul alb nu este expandabil
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
Ar trebui sa faci un autocomplete pentru numele localitatii (sa iti sugereze ceva), pentru ca unele nu ti le gaseste.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)