Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
ce destept e ala care care a pus emailul lu "SHAFU" pe pagina sorin.manea@allotel.ro, acuma o sa primeasca numai spam.O sa aiba ce citi.

Am o intrebare idioata.
Cum ma obliga pe mine sa platesc 1000 ron pe luna?Daca nu le platesc ce-mi fac?Ma injura))))?

Cum demonstreaza ei ca situl respectiv este romanesc?Daca are content in romana nu inseamna ca e romanesc.Ca asa se ia si de google cu translate in romana.....de cachul lor magnific)

AStia sunt ca aia care au vrut sa inlocuiasca laptele de vaca cu laptele uman....
Unii trebuie sa-si justifice salariile si fac tot ce se poate ca sa mai faca un ban .
Prin iulie , CNA vroia ca toti blogerii sa devina jurnalisti si sa dea licente si posturilor de radio si TV din online , sa poate musii sa mai faca niste smenuri !
Politicienii si nu numai ei , se tem ca nu mai pot sa aiba monopol pe informatie si nu mai pot manipula lumea !
Nu vad de ce ai cumpara o revista care este facuta in proportie de 90% din alte reviste care apar in limba engleza , cand poti sa folosesti google translate .
Am constatat ca foarte multe articole de specialitate din presa romaneasca , sunt de fapt niste articole preluate din marile ziare din strainatate .